Lifestyle Basketbal

De laatste jaren is lifestyle een belangrijk onderdeel van basketbal geworden. Buiten de baan is het meer dan belangrijk om je eigen stijl te tonen, vind in deze categorie onze lifestyle selectie!

Of het nu voor de training, de warming-up, na de wedstrijd of het dagelijks leven is, ons lifestyle-assortiment zal u bekoren.


Mannen, vrouwen en kinderen, u vindt er al uw favoriete merken zodat u ook buiten het racket perfect uitgerust bent. Jordan, adidas, Nike, Peak, Under armor of Mitchell & Ness, er is voor elk wat wils.

Meer filters

Van hoog naar laag sorteren
Pagina:
  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5

Lifestyle basketbal

Basketbal wordt geleefd op en buiten het veld dankzij onze selectie basketballifestyles waar u de meest trendy merken vindt voor een stijl die altijd aan de top staat.

Heren basketbal levensstijl

Jordan, adidas, Nike, New Era, enz. Veel merken bieden u een breed scala aan lifestyle-referenties voor mannen. Ga voor een 100% Nike outfit of kies voor een adidas t-shirt en een New York New Era pet.

Dameshandbal lifestyle

Ben je een basketballer in hart en nieren en wil je je sport ook buiten het veld dragen? We hebben precies wat je nodig hebt. Bekijk onze brede selectie van lifestyle voor vrouwen. adidas tanktop, mitchell & ness shorts, Under Armour sweatshirt of een Peak jas, vele referenties staan tot uw beschikking.

Lifestyle basketbal junior

Voor junioren heeft Basket-Center een breed scala aanjunior lifestylereferenties geselecteerd. Vind t-shirts, shorts, broeken, sweatshirts en jassen voor een top basketbalstijl!