Basketbal Apparatuur

Hier is onze catalogus van essentiële producten voor de beoefening van basketbal. Bescherming, baskets, tassen, verzorging, voeding... Basket-Center biedt u een breed scala aan uitrusting van de beste merken aanwezig op de NBA velden: adidas, Nike, McDavid, Blindsave, Rehband, New Era en vele anderen!

Meer filters

Van hoog naar laag sorteren
Pagina:
  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5

Benodigdheden om basketbal te spelen

Basketbal spelen vereist veel meer uitrusting dan het lijkt. Inderdaad, als u wilt profiteren van een ideaal comfort tijdens uw wedstrijden of trainingen, raadpleeg dan onze verschillende aanbiedingen om uw niveau op het veld te verhogen.

Ontdek nu onze basketbaluitrusting, van accessoires, tot beschermingen, tottassen en voeding. Vind ook onze selectie van de beste basketbaluitrusting en -merken.

Welke basketbaluitrusting moet ik kiezen?

Nu je de kans hebt gehad om je schoenen, de juiste kleding en de juiste balmaat uit te zoeken. Ontdek nu welke uitrusting essentieel is voor een goede basketbaloefening.

Uitrusting : Wat voor bescherming moet je kiezen voor basketbal?

Basketbal is verre van een contactsport. Botsingen tussen spelers komenechter zeer vaak voor en kunnen zelfs leiden tot kneuzingen.

Fysieke slagen in basketbal zijn meestal aanwezig in de verdediging onder de basket.

Om beschermd te zijn en zich beter te kunnen verdedigen, is het raadzaam beschermende oplossingen aan te schaffen:

Comfortabel en resistent, deze beschermende uitrusting zorgt ervoor dat u comfortabeler bent in uw duels tijdens de beslissende wedstrijden!

Wij bevelen de volgende merken aan:Mc David, Spalding, Blindsave, Rehband en Shock Doctor.Uitrusting : Spons polsbandjes en basketbal hoofdbanden

Sponspolsbanden wordenom de pols gedragen en zijn ontworpen omtranspiratie te absorberen tijdens zware fysieke inspanningen. Bovendien kun je er je voorhoofd mee afvegen als het zweet je te veel wordt en zo volledig geconcentreerd blijven tijdens je training.

Makkelijk toegankelijk en voordelig, u vindt op basket-center.nl verschillende spons-polsbandjes van uw favoriete merken!

Voor het voorhoofd is een hoofdband demeest effectieve manier om zweet te verminderen . Inderdaad, door een deel van het voorhoofd te bedekken, beperkt het de ophoping van zweet.


Vergeet ookniet dat je tijdens het basketballen altijd de juiste kleding moet dragen: korte broek, t-shirt, sokken en natuurlijk een goed paar schoenen, zodat je je zo comfortabel mogelijk voelt op het veld.