Wie zijn wij?

Welkom bij Basket-Center, jouw voorkeursbestemming voor alle basketbalfans en NBA-fans. Als lid van de Spacefoot-familie, een pionier op het gebied van sport-e-commerce, begon onze reis met een grote passie voor basketbal en ontwikkelde zich tot een uitzonderlijke ervaring voor alle liefhebbers van het spel.

Het verhaal van Basket-Center begon in 2018 met onze liefde voor de intensiteit en energie van basketbal. Deze passie ontwikkelde zich tot een uitgebreide uitrusting collectie, van prestatieschoenen tot authentieke shirts en essentiële accessoires. Vandaag zijn we trots om onze gespecialiseerde catalogus te presenteren, met een enorm aanbod van basketbalmateriaal en een absolute verbintenis tot kwaliteit en klanttevredenheid.

Ons magazijn, ideaal gelegen in Montlouis-sur-Loire (37), dient als draaipunt voor onze activiteiten en herbergt meer dan 500.000 producten van meer dan 5.000 prestigieuze merken die zorgvuldig worden opgeslagen en verzonden naar alle regio's van Europa. Onze kantoren in Levallois-Perret herbergen een ervaren team van toegewijde experts, wiens enige doel het is om uw online winkelervaring voortdurend te verbeteren door u een uitzonderlijk aanbod van basketbalmateriaal te bieden om uw prestaties op het veld te verbeteren.

Onze waarden, diepgeworteld in ons bedrijf, begeleiden ons op onze reis. Ambitie is onze brandstof, die ons aanspoort om het beste te bieden aan onze klanten, terwijl we teamwork benadrukken en werken aan een uitzonderlijke ervaring voor u. Ons succes sterkt ons verlangen aan om voortdurend te innoveren en de grenzen van e-commerce te verleggen, altijd op zoek naar een onvergetelijke winkelervaring.

De toekomst van Basket-Center is zeer veelbelovend. We hebben ambitieuze plannen voor internationale uitbreiding die meer dan 20 landen wereldwijd zullen bereiken. Ons doel is om de online winkelervaring te veranderen door voortdurend de grenzen te verleggen en u een uitgebreide selectie van basketbalmateriaal en -producten te bieden.

Bij Basket-Center is onze missie duidelijk: wij voorzien jou van de ultieme uitrusting om je prestaties op het veld te optimaliseren, terwijl je tijd en geld bespaart. Of je nu op zoek bent naar high-performance basketbalschoenen, officiële NBA-shirts of essentiële accessoires, wij hebben alles wat je nodig hebt om je passie voor het spel te uiten.

Twijfel niet langer! Sluit je aan bij de wereld van Basket-Center binnen de Spacefoot-galaxie en ontdek een nieuwe dimensie van uitmuntendheid in de wereld van basketbal en de NBA.