Klassieke geborduurde shorts met logo Project X Paris

Klassieke geborduurde shorts met logo Project X Paris

Beginnend op: € 50,41

€ 30,36

-40%
Ontdek de klassieke shorts met geborduurd logo van Project X Paris voor een casual maar geraffineerde look. Een must-have voor je garderobe.

Van hetzelfde model :

Standaard Franse maten
Maathulp

Beginnend op: € 50,41

€ 30,36

Zet op verlanglijst

Beschikbaar

Beschrijving

Klassieke geborduurde shorts met logo Project X Paris

De klassieke shorts met geborduurd logo van Project X Paris zijn de perfecte keuze voor een casual maar stijlvolle look. Met hun klassieke ontwerp en gedetailleerde borduursel van het merklogo zijn deze shorts een must-have voor de garderobe van elke man.

Gemaakt door het beroemde merk Project X Paris, zijn deze shorts de perfecte belichaming van hun moderne, stedelijke esthetiek. Ze zijn gemaakt van hoogwaardige materialen en bieden uitzonderlijk comfort en duurzaamheid.

De shorts hebben een elastische tailleband voor een perfecte pasvorm en praktische zakken voor extra gemak. De klassieke snit en neutrale kleur zijn perfect voor elke gelegenheid, van een dagje uit in de stad tot een gekleder evenement.

Het Project X Paris logoborduursel op de voorkant van de shorts voegt een vleugje verfijning en stijl toe. Het is een subtiel detail dat niet onopgemerkt blijft, waardoor deze shorts een echt statement piece worden.

De klassieke geborduurde shorts met logo van Project X Paris zijn perfect voor de stijlbewuste man en een must-have voor alle seizoenen. Voeg ze toe aan je kledingcollectie voor een vleugje tijdloze Franse stijl.

Extra informatie

Merk Project X Paris
Fabrikant SKU 2440095_RD
Kleur rd
Kleur Rood
Geslacht Man
Leeftijdsgroep Volwassene