Philadelphia Eagles

Meer filters

Van hoog naar laag sorteren

Ballen NBA

Dompel jezelf onder in de wereld van basketbal met onze uitgebreide collectie officiële NBA ballen, zorgvuldig geselecteerd om ongeëvenaarde speelkwaliteit te bieden. Of je nu een fanatieke speler bent of een fan van deze iconische sport, ons assortiment bevat een verscheidenheid aan authentieke, door NBA goedgekeurde ballen om je te helpen het meeste te halen uit elk moment op het veld. Ontdek ons assortiment basketballen -ball, verkrijgbaar in verschillende maten en designs, geschikt voor tous alle spelniveaus, van casual tot competitief.

Balmaten

  • Maat 7: Dit is de standaardmaat die gebruikt wordt in het professionele basketbal en universiteitsbasketbal voor mannen en in de meeste amateurcompetities voor mannen vanaf 13 jaar. Deze maat is ook geschikt voor vrouwen en meisjes vanaf 13 jaar die op gevorderd niveau spelen.
  • Maat 6: Deze maat wordt vaak gebruikt in het professionele basketbal en universiteitsbasketbal voor vrouwen en in veel amateurcompetities voor vrouwen. Elle wordt ook gebruikt in het mannenbasketbal voor kinderen van 11-13 jaar.
  • Maat 5: Dit is de aanbevolen maat voor jonge spelers van 9 tot 11 jaar, voor zowel jongens als meisjes. Elle wordt ook gebruikt in sommige vrouwenbasketbalcompetities voor jongere spelers.

Elke balmaat is aangepast aan de handgrootte en het vaardigheidsniveau van de spelers, waardoor een optimale en veilige speelervaring wordt gegarandeerd voor tous deelnemers.