De autres Amerikaanse sportcompetities: MLB NHL, NFL

Laat je passie voor Amerika's iconische sportteams zien met onze exclusieve selectie van officiële merchandise. Een exclusieve collectie merchandise van de grote Amerikaanse competities: MLB NHL, NFL,...

Meer filters

Van hoog naar laag sorteren
Pagina:
  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5

Een ruime keuze aan Amerikaanse sportkleding

Of het nu gaat om truien, shorts, jassen, petten of mutsen, we hebben alles wat je nodig hebt om met trots je trouw aan de grote Amerikaanse competities te tonen. Herbeleef iconische momenten in honkbal, American football of ijshockey telkens als je een product uit onze collectie draagt.

  • Shirts: Van Joe Montana tot Barry Sanders, via Deion Sanders, vind de shirts van de legendes die de geschiedenis van NFL hebben getekend.
  • ShortsShirts: Perfect voor een wedstrijd met vrienden of gewoon om te ontspannen, onze shorts NCAA shirts weerspiegelen de passie van het spel.
  • Petten en mutsen: Of het nu hartje zomer is of hartje winter, laat je liefde zien met de verschillende modellen stijlvolle petten en mutsen.

MLBAmerikaanse honkbalcompetitie.

Ontdek de spannende wereld van MLB, de belangrijkste professionele honkbalcompetitie van Noord-Amerika. Sinds de oprichting in 1903 heeft MLB honkbalfans over de hele wereld in zijn ban met zijn rijke geschiedenis, legendarische rivaliteiten en uitzonderlijke spelniveau. Met 30 teams verspreid over de Verenigde Staten en Canada biedt MLB elk seizoen een ongeëvenaard spektakel op het honkbalveld. Van epische reguliere seizoenswedstrijden tot spannende Playoffs, MLB honkbal is een feest van competitie, vaardigheid en traditie. Of je nu supporter bent van de New York Yankees, Los Angeles Dodgers, Boston Red Sox of een ander team in de competitie, we hebben een volledige lijn van officiële MLB merchandise om je te helpen je favoriete team met trots te vertegenwoordigen. Van petten en truien tot accessoires en verzamelobjecten, onze collectie stelt je in staat om je passie voor honkbal ten volle te beleven. Sluit je aan bij de miljoenen fans over de hele wereld die elke zwaai, elke worp en elk magisch moment van het seizoen MLB vieren. Bestel nu en maak je klaar voor een onvergetelijk honkbalseizoen met de beste MLB merchandise die online verkrijgbaar is.

NFLDe American Football League.

Ontdek de spannende wereld van NFL, de meest prestigieuze professionele American Football League ter wereld. Sinds de oprichting in 1920 is NFL het toneel geweest van intense rivaliteiten, historische momenten en uitzonderlijke atletische prestaties. Met 32 teams in de Verenigde Staten biedt NFL elk seizoen ongeëvenaarde actie op het voetbalveld. Van epische reguliere seizoenswedstrijden tot aangrijpende Playoffs in de aanloop naar de Super Bowl, NFL belichaamt de passie, competitie en het spektakel van American football op zijn best. Of je nu supporter bent van San Francisco 49ers, Dallas Cowboys, New York Giants of een ander team in de competitie, we hebben een volledig assortiment officiële NFL merchandise om je te helpen je favoriete team in stijl te vertegenwoordigen. Van shirts en petten tot huishoudelijke artikelen en accessoires, met onze collectie kun je bij elke wedstrijd trots je steun betuigen. Sluit je aan bij de miljoenen fans over de hele wereld die elke touchdown, elke tackle en elk gedenkwaardig spel van het seizoen NFL vieren. Bestel nu en maak je klaar voor een onvergetelijk voetbalseizoen met de beste NFL merchandise die online verkrijgbaar is.

NHL: de Amerikaanse ijshockeybond

Dompel jezelf onder in de spannende wereld van de NHL, de belangrijkste professionele ijshockeycompetitie van Noord-Amerika. Sinds de oprichting in 1917 is de NHL het toneel geweest van intense rivaliteiten, indrukwekkende atletische prestaties en historische momenten op het ijs. Met 32 teams verspreid over de Verenigde Staten en Canada, biedt de NHL elk seizoen een onvergelijkbaar spektakel op het ijs. Van spannende wedstrijden in het reguliere seizoen tot de spannende Playoffs die leiden tot de Stanley Cup, de NHL belichaamt de passie, competitie en opwinding van ijshockey op zijn best. Of je nu supporter bent van de Pittsburgh Penguins, Chicago Blackhawks, Montreal Canadiens of een ander team in de competitie, wij hebben een volledig assortiment officiële NHL merchandise om je te helpen je favoriete team met trots te vertegenwoordigen. Van shirts en t-shirts tot petten en fanaccessoires, met onze collectie kun je bij elke wedstrijd in stijl je steun betuigen. Sluit je aan bij de miljoenen fans over de hele wereld die elke save en elk magisch moment van het NHL-seizoen vieren. Bestel nu en maak je klaar voor een onvergetelijk ijshockeyseizoen met de beste NHL merchandise die online verkrijgbaar is.