Alle NHL kleding en accessoires

In deze categorie tous vind je alle NHL-producten die je nodig hebt om je team te steunen: Los Angeles Kings New York Rangers , Montreal Canadiens of Chicago Blackhawks, maak je keuze. Petten, t-shirts, truien van de mythische NHL teams

Meer filters

Van hoog naar laag sorteren

Ontdek de NHL collectie op Basket-Center.nl

De NHL is niet alleen een competitie, het is een manier van leven. Voor ijshockeyfans gaat er niets boven het gevoel om de kleuren en het logo van hun favoriete franchise te dragen. Bij Basket-Center.fr kun je jezelf onderdompelen in de wereld van de NHL met ons assortiment officiële producten.

Een brede selectie NHL producten

Van T-shirts en sweatshirts tot petten en mutsen, we hebben alles wat je nodig hebt om met trots je NHL trouw te tonen. Herbeleef iconische ijshockeymomenten telkens als je een product uit onze NHL-collectie draagt.

  • T-shirts: Van Los Angeles Kings tot Montreal Canadiens tot de Detroit Red Wings, vind NHL T-shirts.
  • Sweatshirts: Perfect voor een wedstrijd met vrienden of gewoon om te ontspannen, onze NHL sweatshirts weerspiegelen de passie van het spel.
  • Petten en mutsen: Of het nu hartje zomer is of hartje winter, laat je liefde voor de NHL zien met onze stijlvolle petten en mutsen.

De meest iconische NHL-franchises

Of je nu fan bent van de Canadiens of Red Wings dynastieën, of je hart klopt voor de Kings, Maple Leafs of Bruins, we hebben iets voor elke NHL fan. Elk stuk in onze collectie is ontworpen met aandacht voor detail, zodat je zeker weet dat je een authentiek stuk NHL geschiedenis bezit.