Olympische Spelen

In deze categorie vind je exclusieve collecties voor de Olympische en Paralympische Spelen van Parijs 2024. Ontdek stukken in de kleuren van de Olympische Spelen in Parijs Le Coq Sportif.

Meer filters

Van hoog naar laag sorteren
Pagina:
  1. 1
  2. 2

Olympische en Paralympische Spelen Parijs 2024

De Olympische Spelen van Parijs 2024 staan voor een evenement mondial dat atleten uit tous alle hoeken van globe samenbrengt om sportieve uitmuntendheid, eenheid en diversiteit te vieren. Deze Spelen, die gepland staan van 26 juli tot 11 augustus 2024, zullen een moment van feest, emotie en competitie zijn in de hele stad Parijs en het omliggende gebied. 100 jaar nadat de Spelen voor het laatst in Parijs werden gehouden, maakt het evenement mondial een comeback op France. Deze Spelen zijn een viering van de passie voor sport in al zijn diversiteit. Met een programma van 32 sporten en meer dan 300 evenementen is er op tous voor elk wat wils, van klassieke disciplines zoals atletiek en zwemmen tot opkomende sporten zoals surfen, klimmen en skateboard. Atleten van over de hele wereld krijgen de kans om hun talent, vastberadenheid en esprit competitiegeest te tonen op de meest prestigieuze podia ter wereld. De mannen- en vrouwenbasketbalploegen op France zullen proberen goud te winnen op eigen bodem, nadat ze op de vorige Olympische Spelen in Tokio respectievelijk niet als tweede en derde eindigden.

Basketbalteams op de Olympische Spelen

Het team van Rudy Gobert, Victor Wembanyama, Evan Fournier en Nicolas Batum zal erop gebrand zijn om goud te winnen tegen het Team USA team van LeBron James, Kevin Durant en Stephen Curry, het wereldkampioenAllemagne team van Dennis Schroeder en het Canada team van Shai Gilgeous-Alexander.

Het France vrouwenbasketbalteam met Marine Johannès, Marine Fauthoux en Sarah Michel zal uit zijn op revanche na hun derde plaats in Tokio. Ze zullen Team USA, Japon maar ook deEspagne

Exclusieve collectie voor de Olympische Spelen van Parijs 2024

Le Coq Sportif is de officiële outfitter van het France Olympisch en Paralympisch Team, die de Franse atleten uitrust tijdens de Spelen van Parijs 2024. Je vindt hier de representatie-outfits, gedragen op de podia en in het Olympisch Dorp, maar ook de trainingsoutfits en wedstrijdoutfits. De collectie van het Franse merk omvat T-shirts en Polos, sweatshirts, Shorts en knuffels met de officiële Olympische mascotte van Parijs.