Replica ballen

Zoek de Replica Wilson ballonnen van je favoriete NBA teams: Los Angeles Lakers Chicago Bulls , Golden State Warriors of Miami Heat

Meer filters

Van hoog naar laag sorteren
Pagina:
  1. 1
  2. 2
  3. 3

Basketbalballen

Basketbalballenball zijn meestal oranje van kleur en meestal gemaakt van leer, rubber of synthetisch materiaal.

Welke maat basketbal moet ik kiezen?

De maat van een basketbal hangt af van of je een man, een vrouw of een kind bent. Voor mannen wordt maat 7 gebruikt.

Voor vrouwen wordt maat 6 aanbevolen en voor kinderen onder de 12 wordt een bal in de maten 3 tot 5 aanbevolen.

Het is belangrijk om te begrijpen dat hoe groter de maat, hoe groter de omtrek en het gewicht. Dus totdat je kind 12 is, moet je je aanpassen aan zijn of haar behoeften.

NBADe Amerikaanse basketbalcompetitie.

De NBA, kort voor National Basketball Association, is de belangrijkste professionele basketbalcompetitie in Noord-Amerika. Opgericht in 1946, elle bestaat uit 30 teams (29 in de Verenigde Staten en 1 op Canada) gegroepeerd in twee conferenties: de Eastern Conference en de Western Conference.
Opgericht op 6 juni 1946 onder de nom van BAA (Basketball Association of America), werd de competitie NBA in 1949 na de fusion met de NBL (National Basketball League). Naast NFL (American football), MLB (honkbal) en de NHL (ijshockey) is NBA een van de vier belangrijkste profcompetities in de Amerikaanse sport en een onbetwist ijkpunt in de wereld van het professionele mannenbasketbal.

Het reguliere seizoen begint in oktober en bestaat uit 82 wedstrijden, gevolgd door de play-offs waarin de huit beste teams van elke conference het tegen elkaar opnemen. In de finales neemt het beste team van de Eastern Conference het op tegen het beste team van de Western Conference en het premier team dat vier wedstrijden wint, wordt gekroond tot Champion NBA.
NBA is niet alleen een competitie, het is een manier van leven. Voor basketbalfans gaat er niets boven het gevoel om de kleuren en het logo van hun favoriete franchise te dragen.

De meest iconische franchises NBA

Of je nu fan bent van de Bulls of Lakers dynastieën, of je hart klopt voor Celtics, Raptors of Suns, we hebben iets voor elke NBA fan. Elk stuk in onze collectie is ontworpen met aandacht voor detail, zodat je zeker weet dat je een authentiek stuk NBA geschiedenis bezit.

Ballen Replica Teams NBA

Blijf trouw met de Wilson NBA Team Tribute basketballen. Het leer heeft een all-over patroon van de primaire en secundaire kleuren van je team, met het teamlogo prominent op de voorkant. Het prestatieleer is ontworpen voor het veld van jouw keuze, met duurzame grip voor ruwe oppervlakken.