Technologiejack met capuchon Project X Paris

Technologiejack met capuchon Project X Paris

Beginnend op: € 80,66

€ 64,52

-20%
Het techwear jack met capuchon Project X Paris: de must-have voor fans van urban en futuristische mode. Nu verkrijgbaar!

Van hetzelfde model :

Standaard Franse maten
Maathulp

Beginnend op: € 80,66

€ 64,52

Zet op verlanglijst

Beschikbaar

Beschrijving

Technologiejack met capuchon Project X Paris

Bekijk het techwear jack met capuchon van Project X Paris, een must-have voor iedereen die van urban en futuristische mode houdt. Ontworpen door het beroemde Parijse merk Project X Paris, is deze jas de perfecte mix van stijl en technologie.

Deze jas is gemaakt van hoogwaardige materialen en is zowel comfortabel als duurzaam genoeg om alle weersomstandigheden aan te kunnen. De verstelbare capuchon beschermt je tegen de elementen, terwijl het strakke, moderne ontwerp een vleugje verfijning toevoegt aan je outfit.

Het Project X Paris techwear jack met capuchon heeft ook innovatieve technische details zoals verborgen ritszakken en inzetstukken van technische stof. Deze elementen voegen een vleugje functionaliteit en functionaliteit toe aan dit toch al zeer stijlvolle kledingstuk.

Of je nu op stap bent in de stad of in de buitenlucht, deze jas zal je bondgenoot zijn op al je avonturen. Het unieke look en kwaliteitsontwerp maken het een must-have voor liefhebbers van mode en technologie.

Dus voeg het Project X Paris techwear jack met capuchon toe aan je garderobe. Het zal je vergezellen met stijl en comfort bij al je dagelijkse activiteiten. Verwen jezelf en laat je verleiden door dit hoogwaardige stuk van het beroemde Parijse merk Project X Paris.

Extra informatie

Merk Project X Paris
Fabrikant SKU 2433122_DG
Kleur dg
Kleur Grijs
Geslacht Man
Leeftijdsgroep Volwassene
Karakteristiek gekapte