Baby sweater Hummel Fast Lime

Baby sweater Hummel Fast Lime

Beginnend op: € 20,12

€ 16,09

-20%
Geef je kind een unieke stijl met het sweatshirt Hummel Fast Lime. Ga voor comfort en kwaliteit naar Hummel.

Van hetzelfde model :

Standaard Franse maten
Maathulp

Beginnend op: € 20,12

€ 16,09

Zet op verlanglijst

Beschikbaar

Beschrijving

Baby sweater Hummel Fast Lime

Ontdek onze nieuwe kindersweater, de Hummel Fast Lime kindersweater van Hummel. Deze hoodie is ontworpen voor junioren en is zowel comfortabel als trendy.

Het moderne, kleurrijke ontwerp maakt het een must-have voor alle casual outfits. Met zijn heldere kleurFast Lime voegt hij zeker een vleugje frisheid toe aan de garderobe van je kind. De witte details op de mouwen en capuchon voegen een vleugje contrast toe, waardoor het een echte blikvanger is.

Dit sweatshirt is gemaakt van kwaliteitsmaterialen en biedt optimaal comfort voor je kind. De zachte, lichtgewicht stof zorgt voor goede ventilatie en bewegingsvrijheid. Je kind kan het dus het hele jaar door dragen, of het nu buiten speelt of thuis ontspant.

Hummel staat bekend om zijn kwaliteitssportkleding en dit sweatshirt is daarop geen uitzondering. Het is ontworpen om de meest intense activiteiten te weerstaan, maar is toch gemakkelijk te onderhouden.

Met zijn moderne stijl en onberispelijke kwaliteit is het " Hummel Fast Lime Kids Sweatshirt" een ideale keuze voor kinderen die graag modieus en toch comfortabel willen zijn. Geef het vandaag nog aan je kind en verwen hem met dit unieke sweatshirt.

Extra informatie

Merk Hummel
Fabrikant SKU 217858-2189
Kleur grijs
Kleur Grijs
Geslacht Gemengd
Leeftijdsgroep Baby
Hoeveelheid per product 1