Sweater met capuchon en geborduurd logo Project X Paris

Sweater met capuchon en geborduurd logo Project X Paris

Beginnend op: € 50,37

€ 37,77

-25%
Doe mee met de beweging streetwear met de geborduurde hoodie Project X Paris. Wees trots om ons iconische logo te dragen.

Van hetzelfde model :

Standaard Franse maten
Maathulp

Beginnend op: € 50,37

€ 37,77

Zet op verlanglijst

Beschikbaar

Beschrijving

Sweater met capuchon en geborduurd logo Project X Paris

De Project X Paris hoodie met geborduurd logo is een must-have voor alle modeliefhebbers streetwear. Op deze sweater is het iconische Project X Paris logo van het merk op de borst geborduurd, waardoor het een stijlvolle en trendy keuze is voor elke gelegenheid.

Deze hoodie is gemaakt door het urban modemerk Project X Paris en staat synoniem voor kwaliteit en stijl. Het merk staat bekend om zijn moderne esthetiek en unieke ontwerpen, waardoor het een populaire keuze is onder jongeren en streetwear liefhebbers.

De hoodie is gemaakt van hoogwaardige materialen voor optimaal comfort en duurzaamheid. De zachte, warme stof is perfect voor frisse dagen of om thuis te ontspannen. Bovendien biedt het ontwerp met capuchon extra bescherming tegen wind en kou.

Het logoborduursel op de borst voegt een vleugje verfijning toe aan dit casual sweatshirt. Het borduursel is gemaakt met veel aandacht voor detail, waardoor het een elegant en subtiel designelement is. Het Project X Paris logo is een symbool van het merk en staat voor een gedurfde, moderne levensstijl.

Deze hoodie is een veelzijdige keuze die gedragen kan worden met elke look. Combineer hem met jeans en sportschoenen voor een casual look, of met een joggingbroek voor een sportievere look. Je kunt hem ook onder een jas dragen voor een gekledere look.

De Project X Paris logo hoody is verkrijgbaar in verschillende maten en is geschikt voor alle lichaamsvormen. Of je nu een man of een vrouw bent, je zult je ideale maat vinden voor een perfecte pasvorm.

Voeg een vleugje urban stijl toe aan je garderobe met de Project X Paris logo hoodie. Het is een essential die zeker hoofden doet omdraaien en ervoor zorgt dat je opvalt vanwege je gevoel voor stijl. Bestel de jouwe nu en sluit je aan bij de community van Project X Paris fans!

Extra informatie

Merk Project X Paris
Fabrikant SKU 1920010_1
Kleur wit
Kleur Wit
Geslacht Man
Leeftijdsgroep Volwassene
Karakteristiek gekapte