Short Under Armour Perimeter

Short Under Armour Perimeter

Beginnend op: € 35,29

€ 33,33

-6%
Ontdek comfort en ultieme prestaties met de Perimeter shorts vanUnder Armour, speciaal ontworpen voor basketbal-ball.

Van hetzelfde model :

Standaard Franse maten
Maathulp

Beginnend op: € 35,29

€ 33,33

Zet op verlanglijst

Beschikbaar

Beschrijving

Short Under Armour Perimeter

De Under Armour Perimeter shorts zijn de ideale keuze voor alle basketbalfans. Ontworpen door het beroemde merk Under Armour, zijn deze shorts de perfecte mix van comfort, prestaties en stijl.

Ze zijn gemaakt van lichtgewicht, ademend materiaal en houden je koel en droog tijdens de meest intense wedstrijden. De losse pasvorm geeft je volledige bewegingsvrijheid, zodat je optimaal kunt presteren op het veld.

Het strakke, moderne ontwerp is voorzien van het Under Armour logo, een symbool van kwaliteit en uitmuntendheid in de sportwereld. Of je nu een amateur of een professionele speler bent, deze shorts geven je een dynamische en trendy look.

Dankzij de anti-geurtechnologie kun je je blijven concentreren op je spel zonder je zorgen te maken over onaangename geurtjes. En voor optimale ondersteuning hebben ze een elastische tailleband met trekkoord.

Of je nu binnen of buiten speelt, de Under Armour Perimeter shorts zullen je bondgenoot zijn bij het bereiken van je doelen op het veld. Wacht dus niet langer en voeg ze nu toe aan je winkelmandje!

Extra informatie

Merk Under Armour
Fabrikant SKU 1370222-014
Kleur gevlekt grijs / zwart
Kleur Grijs
Geslacht Man
Leeftijdsgroep Volwassene

U bent misschien ook geïnteresseerd in de volgende producten