Horloge voor kinderen Garett Cute

Horloge voor kinderen Garett Cute
€ 81,42
Het Garett Cute 4G connected kinderhorloge - blijf in contact met je kind dankzij deze innovatieve smartwatch!

Niet op voorraad

Beschrijving

Horloge voor kinderen Garett Cute

Garett Kids Cute 4G - een innovatieve smartwatch voor kinderen
Het innovatieve Garett Kids Cute 4G horloge is niet alleen de perfecte gadget voor je kind, maar ook een hulpmiddel om contact met ze te houden - met de smartwatch met belfunctie kun je ook videogesprekken voeren en de locatie of activiteit van je peuter in de gaten houden. Het combineert klassieke oplossingen met moderne functies en heeft een stijlvol, modieus ontwerp. Bovendien raak je hem moeilijk kwijt dankzij de goed ontworpen polsband. Je hoeft je dus geen zorgen te maken dat het apparaat tijdens het spelen uit de hand van je kind glipt.

GEOfencing, oftewel locatiecontrole
Garett Cute 4G is een smartwatch met een aantal geavanceerde functies. Deze zijn vooral belangrijk voor ouders point. Met het innovatieve GEOfencing-systeem kun je een gebied aanwijzen waarbinnen je kind zich mag bewegen. Als je jonge ontdekkingsreiziger het gebied verlaat, ontvang je automatisch een melding op je telefoon. Bovendien kun je een spraakbericht sturen en met de smartwatch controleren waar je kind is. Deze oplossing bespaart je een hoop gedoe.

Videogesprekken
Als je een SIM-kaart in deze smartwatch voor kinderen stopt, kun je onbeperkt en permanent contact opnemen met je kind. De ingebouwde microfoon en luidspreker garanderen een goede gesprekskwaliteit en het gebruik van 4G LTE-technologie zorgt voor een stabiele verbinding. Daarnaast is er ook een camera op de voorkant van het horloge gemonteerd, waarmee je videogesprekken kunt voeren of foto's kunt maken. Bovendien biedt het horloge een hoge beeldkwaliteit, wat betekent dat je tijdens een videogesprek alle details in de omgeving van het kind kunt vastleggen die je interesseren.

Controle op afstand en SOS-knop
Tym rodzicom, którzy szczególnie obawiają się o bezpieczeństwo dziecka, Garett Kids Cute 4G oferuje opcje takie jak zdalny podsłuch oraz możliwość podejrzenia, gdzie dokładnie maluch przebywa. Jest to funkcja przydatna między innymi w sytuacji, gdy Twoja pociecha znajduje się w nowym, nieznanym jej miejscu. Dzięki temu będziesz w stanie odpowiednio zareagować w razie potencjalnego zagrożenia. Gdy dziecko poczuje się niepewnie, może wykorzystać przycisk SOS i natychmiast skontaktować się ze wskazanymi wcześniej numerami telefonów.

Locatie GPS
De locatiefunctie is een van de autres nuttige functies. Deze wordt ondersteund door een GPS ontvanger, een mobiel netwerk en, optioneel, Wi-Fi. Als een van deze technologieën niet meer werkt, schakelt het systeem automatisch over op de andere. Hierdoor kun je de exacte locatie van je kind bepalen. In een situatie waarin je geen contact kunt opnemen met je kind, kun je deze functie gebruiken om de zenuwen te kalmeren.

Afstandsbediening van de smartwatch
Alle soorten instellingen op het horloge kunnen volledig op afstand worden beheerd. Dit wordt mogelijk gemaakt door de gratis app Garett Tracker, beschikbaar voor Android- en iOS-apparaten. Met je smartphone kun je bijvoorbeeld noodnummers ofautres familieleden in de contactlijst van je smartwatch zetten, meldingen activeren als de batterij bijna leeg is of zelfs de tijd programmeren waarop je horloge in- en uitschakelt om energie te besparen. Het resultaat is dat je smartwatch zuiniger is in het gebruik en het milieu meer ontziet.

Educatieve ondersteuning
autres Er zijn ook interessante functies voorbereid voor ouders die bijzonder begaan zijn met de ontwikkeling van hun kinderen. De Garett Kids Cute 4G smartwatch heeft een geïntegreerde wekker en de mogelijkheid om een specifiek alarm in te stellen. Bovendien kun je gebruik maken van het virtuele beloningssysteem dat je peuter ontvangt na het voltooien van bepaalde taken. Op deze manier wordt de smartwatch een uitstekende motivator voor hen bij hun dagelijkse activiteiten. Deze smartwatch kan je zelfs helpen bij de opvoeding van je kind.

Robuuste behuizing
De behuizing van de smartwatch is zeer resistent en een goed ontworpen frame beschermt het glas van het scherm goed. Bovendien is het apparaat zelf waterdicht en stofdicht volgens de IP67-normen, wat betekent dat ouder en kind niet bang hoeven te zijn voor regen of spatwater. Dit type ontwerp maakt het zeker gemakkelijker voor gebruikers om hun dagelijkse werkzaamheden uit te voeren zonder zich zorgen te hoeven maken over beschadiging van het horloge - of het kind nu op de speelplaats, in het bos of in het touwpark is.

Innovatief scherm
De Garett Kids Cute 4G smartwatch heeft een 1,69 inch IPS-scherm met een resolutie van 240×240 pixels. Het grote voordeel is de hoge helderheid, die ook kan worden aangepast. Het scherm vertraagt niet en heeft een precieze gevoeligheid, wat betekent dat je het apparaat gemakkelijk en probleemloos kunt gebruiken. Bovendien kun je de wijzerplaat gemakkelijk vervangen als dat nodig is. Er zijn maar liefst acht verschillende thema's beschikbaar, elk in een andere kleur, dus je vindt er zeker een die je kind mooi vindt.

Het bijhouden van fysieke activiteit
Garett Kids Cute 4G is ook een ideale gadget om de fysieke activiteit van je kind bij te houden. Het apparaat heeft een ingebouwde stappenteller en slaapmonitor, zodat je de kwaliteit en duur van de slaap van je kind kunt controleren en vergelijken met de behoeften van een bepaalde leeftijdsgroep. Deze functies zijn zeer intuïtief te gebruiken en leveren geen problemen op. Deze smartwatch heeft ook een onmiddellijk effect op het lichaam van je kind.

Extra informatie

Merk Garett
Fabrikant SKU 85176200-CUTE_4G_NIEB
Kleur blauw
Kleur Blauw
Maat TU - Standaard Franse maten
Geslacht Gemengd
Leeftijdsgroep Junior