Basketbal Spalding Varsity TF-150 ACB

Basketbal Spalding Varsity TF-150 ACB

Beginnend op: € 30,20

€ 27,07

-10%
Ontdek de Varsity TF-150 ACB basketbal van Spalding, ontworpen voor gebruik op alle ondergronden. Direct uit de doos klaar voor gebruik!
Standaard Franse maten
Maathulp

Beginnend op: € 30,20

€ 27,07

Zet op verlanglijst

Beschikbaar

Beschrijving

Basketbal Spalding Varsity TF-150 ACB

BESCHRIJVING

Van de oprit tot het park en overal daar tussenin, het is tijd voor spelletjes! De rubberen constructie van de VARSITY TF-150 van Spalding is bestand tegen de zwaarste banen en omstandigheden. Het beschikt over Spalding 's Shooter's Seam ontwerp dat helpt je vingers uit te lijnen zonder na te denken en zorgt voor betere balcontrole tijdens drills, shoots en wedstrijden. Hij wordt opgeblazen en gebruiksklaar bij u thuisbezorgd, zodat u meteen uit de doos kunt beginnen met het opzetten van driepuntsmanden, het rijden door verdedigers en het berijden van de baan. De Spalding VARSITY TF-150 is de gemakkelijkste bal om je basketbalverhaal te schrijven. Laten we beginnen!

PRODUCTGEGEVENS

  • GRIP IT: De all-over performance rubber cover geeft de bal een stevige grip voor controle.
  • SHOOTER'S TOUCH: De Shooter's Seam van Spalding is ontworpen voor directe balherkenning.
  • SPELEN OP ALLE GEBIEDEN: Van de oprit tot de sportschool en overal daartussenin.
  • EUROLEAGUE Logo
  • OFFICIËLE MAAT: maat 7, 29,5" of JONGE MAAT: maat 5, 27,5" beschikbaar.
  • UNINFLATED verzonden: je hebt een plek nodig om de bal op te blazen.

GESCHIEDENIS

De Top Flite (TF) merken van Spalding staan symbool voor een superieur product en hebben een rijke geschiedenis van leiderschap in de categorie. We breiden de TF-ervaring uit naarautres producten, zodat spelers de innovatie, kwaliteit en prestaties kunnen ervaren die Spalding consequent levert.Spalding evolueert, maar blijft altijd trouw aan zijn streven naar perfectie. De geschiedenis van TF begon in de jaren 1950 met basketballen, volleyballen en golfproducten van hoge kwaliteit. Sindsdien loopt het merk TF voorop met nieuwe innovations zoals synthetisch leer, bredere en diepere kanalen, vochtregulering en gewatteerde hoezen. Het TF-wapen roept niet alleen de afgelopen decennia van innovatie, kwaliteit en prestaties op, maar ook onze toekomst. Spalding blijft de leider in basketbal-ball door zijn TF-gezag uit te breiden.

Extra informatie

Merk Spalding
Fabrikant SKU 8461-OR-BL
Kleur oranje/zwart
Kleur Oranje
Geslacht Gemengd
Leeftijdsgroep Volwassene