Rugleuningen Deportium

Rugleuningen Deportium
€ 40,13
Verbeter je krachttrainingsroutine met Deportium rugstangen: sterk, lichtgewicht en aanpasbaar voor effectieve workouts!
Zet op verlanglijst

Beschikbaar - Verstuurd in 6 of 8 dagen

Beschrijving

Rugleuningen Deportium
DEPORTIUM Z Bar Multicolour is een hoogwaardig krachttrainingsapparaat dat is ontworpen om je trainingsroutine te verbeteren. Deze stang heeft een veelkleurig ontwerp dat een speels tintje toevoegt aan je trainingsroutine, waardoor hij visueel aantrekkelijk en toch zeer functioneel is. Hij is ontworpen om een comfortabele en stevige grip te bieden, zodat de kans op blessures tijdens de training afneemt.
Deze stang is gemaakt van duurzame en robuuste materialen die bestand zijn tegen intensieve trainingen en zware gewichten. Dankzij het compacte, lichtgewicht ontwerp is hij gemakkelijk mee te nemen en op te bergen als hij niet wordt gebruikt. Bovendien is hij compatible met verschillende gewichten, zodat je je training kunt aanpassen aan je behoeften.
DEPORTIUM Z Bar Multicolour is een ideale keuze voor bodybuilders en fitness enthousiastelingen die op zoek zijn naar een duurzame, veelzijdige en aantrekkelijke bodybuildinguitrusting. Met deze stang kun je je krachttrainingsroutine naar een hoger niveau tillen en je gewenste fitness doelen bereiken.

Extra informatie

Merk Deportium
Fabrikant SKU 7801978
Kleur zilver/zwart
Kleur Zilver
Maat TU - Standaard Franse maten
Geslacht Gemengd
Leeftijdsgroep Volwassene