Waterdichte jas Southpole Storm Explorer 1.0

Waterdichte jas Southpole Storm Explorer 1.0

Beginnend op: € 231,91

€ 185,52

-20%
Bescherm jezelf tegen de regen in stijl met de waterdichte jas Southpole Storm Explorer 1.0, een must-have van Southpole.
Standaard Franse maten

Beginnend op: € 231,91

€ 185,52

Zet op verlanglijst

Beschikbaar

Beschrijving

Waterdichte jas Southpole Storm Explorer 1.0

Ontdek de gloednieuwe waterdichte jas Southpole Storm Explorer 1.0, ontworpen om te voldoen aan al je behoeften op het gebied van bescherming tegen de elementen. Deze jas van het beroemde merk Southpole is slijtvast, stijlvol en functioneel.

Het ontwerp van de Southpole Storm Explorer 1.0 waterdichte jas is zowel modern als tijdloos, met een slanke pasvorm die perfect bij je figuur past. De waterdichte, ademende stof houdt je droog, zelfs bij regen of sneeuw, en biedt optimaal comfort.

Deze jas is uitgerust met een groot aantal praktische functies, zoals zakken met rits om je waardevolle spullen veilig op te bergen en een verstelbare capuchon om je tegen de elementen te beschermen. Je kunt ook de manchetten en zoom verstellen voor een pasvorm die helemaal bij jou past.

Of je nu in de stad bent of in de buitenlucht, de waterdichte jas Southpole Storm Explorer 1.0 is je bondgenoot in alle weersomstandigheden. Of je nu sport, door de stad slentert of gaat wandelen, deze jas houdt je warm en droog en geeft je een onovertroffen stijl.

Laat regen of wind je buitenactiviteiten niet bederven, kies voor de Southpole Storm Explorer 1.0 waterdichte jas en haal het beste uit je uitstapjes. Dit jack is verkrijgbaar in verschillende maten en kleuren en past bij alle stijlen en lichaamsvormen. Dus aarzel niet, koop nu je waterdichte jas Southpole Storm Explorer 1.0 en trotseer alle weersomstandigheden zonder afbreuk te doen aan je stijl!

Extra informatie

Merk Southpole
Fabrikant SKU 6076061-00007
Kleur zwart
Kleur Zwart
Geslacht Man
Leeftijdsgroep Volwassene