Compressie legging Puma

Compressie legging Puma

Beginnend op: € 40,33

€ 33,17

-18%
Verhoog je prestaties op het veld met de legging compressie Puma, ontworpen voor basketbal. Comfort en stijl gegarandeerd.
Standaard Franse maten
Maathulp

Beginnend op: € 40,33

€ 33,17

Zet op verlanglijst

Beschikbaar

Beschrijving

Compressie legging Puma

De legging compressie Puma is een must-have voor basketbalspelers die op zoek zijn naar prestaties en comfort. Ontworpen door het beroemde sportmerk Puma, is deze legging de ideale keuze voor tous je trainingen en wedstrijden.

Deze legging is gemaakt van hoogwaardige materialen en biedt optimale compressie om je spieren te ondersteunen en de bloedcirculatie te verbeteren. Dit betekent dat je langer op het veld kunt blijven en bij elke beweging optimaal kunt presteren.

De nauwsluitende pasvorm past perfect om je lichaam en geeft je volledige bewegingsvrijheid. Je kunt dus springen, rennen en bewegen op tous zonder enig ongemak. Bovendien geeft de elastische tailleband je perfecte ondersteuning tijdens je fysieke activiteit.

legging compressie Puma is ook voorzien van dryCELL-technologie, die transpiratievocht afvoert om je droog en koel te houden, zelfs tijdens de meest intensieve workouts. Je kunt je dus volledig op je spel concentreren zonder last te hebben van vocht.

Je zult ook dol zijn op het elegante, moderne ontwerp. Verkrijgbaar in verschillende kleuren, zodat je kunt kiezen wat het beste bij jouw stijl en je team past. Zo ben je klaar om je tegenstanders met stijl en vertrouwen aan te pakken.

Of je nu een ervaren speler bent of een gepassioneerde beginner, de legging compressie Puma is een essentiële uitrusting om je prestaties op het veld te verbeteren. Dus aarzel niet, voeg hem nu toe aan je winkelmandje en wees klaar om alles te geven tijdens je volgende basketbalwedstrijd.

Extra informatie

Merk Puma
Fabrikant SKU 605080-02
Kleur wit
Kleur Wit
Geslacht Man
Leeftijdsgroep Volwassene
Hoeveelheid per product 1