Baseball cap New Era New York Yankees 9FORTY MLB Patch

Baseball cap New Era New York Yankees 9FORTY MLB Patch

€ 35,29

€ 28,23

-20%
Laat zien dat je Yankees New York steunt met onze baseballpet New Era 9FORTY MLB Patch. Stijl, comfort en trots in één.
Zet op verlanglijst

Beschikbaar - Verzonden in 24 uur

Beschrijving

Baseball cap New Era New York Yankees 9FORTY MLB Patch

De New Era New York Yankees 9FORTY MLB Patch baseballpet is de perfecte keuze voor tous fans van Yankees New York . Met zijn stijlvolle ontwerp en superieure kwaliteit is elle een onmisbaar accessoire voor tous als je je favoriete team wilt steunen.

Deze pet is gemaakt door het beroemde merk New Era en is een perfecte mix van stijl en comfort. Op Elle staat het iconische Yankees logo van New York geborduurd op de voorkant, met de MLB patch aan de zijkant. Deze pet is niet alleen een symbool van je teamtrots, maar ook van het Amerikaanse honkbal.

De New Era New York Yankees 9FORTY MLB Patch baseball cap is ontworpen om alle maten te passen dankzij de verstelbare achtersluiting. Elle is ook lichtgewicht en ademend, waardoor het perfect is voor die warme zomerdagen in het stadion of een wandeling door de stad.

Of je nu al lang fan bent of het honkbal net ontdekt, deze pet is een must-have voor tous Yankees fans van New York. Elle kan gedragen worden bij elke casual outfit om een vleugje sportieve stijl toe te voegen en je passie voor het team te tonen.

Dus waarom zou je wachten? Koop nu je New Era New York Yankees 9FORTY MLB Patch baseballpet en sluit je aan bij de familie van Yankees fans op New York! Met zijn tijdloze ontwerp en uitzonderlijke kwaliteit zal deze pet een waardevolle aanvulling zijn op je collectie honkbalaccessoires. Go Yankees!

Extra informatie

Merk New Era
Fabrikant SKU 60503506
Kleur wit
Kleur Wit
Maat TU - Standaard Franse maten
Maathulp
Geslacht Gemengd
Leeftijdsgroep Volwassene
Team New York Yankees
Assortiment 9FORTY