Trucker pet New Era Phoenix Suns NBA

Trucker pet New Era Phoenix Suns NBA

€ 35,29

€ 27,19

-23%
Ontdek de trucker New Era pet om Phoenix Suns te steunen van NBA met stijl en comfort. Draag hem met trots!
Zet op verlanglijst

Beschikbaar - Verzonden in 24 uur

Beschrijving

Trucker pet New Era Phoenix Suns NBA

De trucker New Era Phoenix Suns NBA cap is een must-have accessoire voor fans van het Phoenix Sunsball basketbalteam. Ontworpen door het beroemde merk New Era, combineert deze pet stijl en comfort voor een sportieve en trendy look.

De pet is gemaakt van hoogwaardige materialen, heeft een gebogen klep en een ademende mesh kroon om je de hele dag koel te houden. Het iconische Phoenix Suns logo is in reliëf op de voorkant geborduurd, zodat je trots kunt laten zien dat je het team steunt.

Of je nu naar een live wedstrijd kijkt of een wandeling door de stad maakt, deze pet is het perfecte accessoire om je passie voor Phoenix Suns te laten zien. Elle is ook ideaal om je gezicht te beschermen tegen de zon op zonnige dagen.

Deze trucker pet is verkrijgbaar in verschillende maten en past zich gemakkelijk aan je hoofd aan voor een perfecte pasvorm. Elle is ook licht van gewicht en gemakkelijk te dragen, waardoor het een ideale keuze is voor sportieve activiteiten.

Voeg een vleugje stijl en ondersteuning toe aan je outfit met de trucker New Era Phoenix Suns NBA cap. Het is een must-have voor tous basketbalfans-ball of Phoenix Suns en een essentiële toevoeging aan je capcollectie. Mis de kans niet om je liefde voor je favoriete team te tonen met deze cap van hoge kwaliteit.

Extra informatie

Merk New Era
Fabrikant SKU 60503490
Kleur wit/zwart
Kleur Wit
Maat TU - Standaard Franse maten
Maathulp
Geslacht Gemengd
Leeftijdsgroep Volwassene
Team Phoenix Suns