Snapback pet New Era New York Mets 9FIFTY

Snapback pet New Era New York Mets 9FIFTY

Beginnend op: € 41,34

€ 33,07

-20%
Maak een stijlstatement met de New Era snapback pet van New York Mets. Een must-have accessoire voor honkbalfans.
Standaard Franse maten
Maathulp

Beginnend op: € 41,34

€ 33,07

Zet op verlanglijst

Beschikbaar

Beschrijving

Snapback pet New Era New York Mets 9FIFTY

De New Era New York Mets 9FIFTY snapback cap is het perfecte accessoire voor elke Mets-fan op New York. Deze pet is gemaakt door het beroemde merk New Era en combineert stijl en kwaliteit voor een comfortabele en duurzame port ervaring.

Het ontwerp van deze snapback cap is geïnspireerd op het iconische New York Mets team, met het officiële logo geborduurd op de voorkant. De felle kleuren en zorgvuldige details maken deze pet direct herkenbaar en een must-have voor elke verzamelaar van baseball merchandise.

Deze snapbackpet is gemaakt van hoogwaardige materialen en past perfect dankzij de verstelbare kliksluiting aan de achterkant. Je kunt hem dus de hele dag dragen zonder je ongemakkelijk te voelen.

Of je nu naar een wedstrijd van de Mets gaat of gewoon dagelijks je steun voor je favoriete team wilt tonen, de New Era New York Mets 9FIFTY snapback cap is de perfecte keuze. Elle voegt een vleugje sportieve stijl toe aan elke outfit en laat je met trots je passie voor de Mets zien.

Mis deze cap van topkwaliteit niet en sluit je aan bij de duizenden fans die met trots de New York Mets kleuren dragen met de New Era New York Mets 9FIFTY snapback cap.

Extra informatie

Merk New Era
Fabrikant SKU 60503479
Kleur grijs
Kleur Grijs
Geslacht Gemengd
Leeftijdsgroep Volwassene
Team New York Mets
Assortiment 9FIFTY