T-shirt Los Angeles Dodgers World Series

T-shirt Los Angeles Dodgers World Series

Beginnend op: € 45,38

€ 32,53

-28%
Laat zien dat je Dodgers van Los Angeles steunt met het New Era World Series t-shirt. Voeg het nu toe aan je collectie!
Standaard Franse maten
Maathulp

Beginnend op: € 45,38

€ 32,53

Zet op verlanglijst

Beschikbaar

Beschrijving

T-shirt Los Angeles Dodgers World Series

HetLos Angeles Dodgers World Series T-shirt van New Era is een must-have voor tous fans van Dodgers van Los Angeles. Met zijn gedurfde ontwerp en superieure kwaliteit kun je met dit T-shirt je onvoorwaardelijke steun voor je favoriete team laten zien.

Dit T-shirt is gemaakt van zacht, comfortabel katoen en is ideaal voor warme zomerdagen of om je team te steunen bij live wedstrijden. Het Dodgers logo staat groot op de voorkant van het T-shirt, een trotse herinnering aan hun overwinning op World Series.

Of je nu een fanatieke Dodgers fan bent of gewoon op zoek naar een trendy T-shirt om aan je garderobe toe te voegen, dit T-shirt is perfect voor alle gelegenheden. Je kunt het dragen met een jeans voor een casual look of combineren met een korte broek voor een sportieve look.

Als echte Dodgers fan mag je de kans niet missen om dit T-shirt van World Series te bezitten. Verwen jezelf of een vriend of familielid die jouw passie voor dit legendarische team deelt.

Wacht niet langer en voeg hetLos Angeles Dodgers World Series T-shirt van New Era toe aan je sportkledingcollectie. Laat zien dat je trots bent op Dodgers en wees klaar om ze te steunen in hun volgende spannende seizoen. Wacht dus niet langer en koop dit T-shirt nu!

Extra informatie

Merk New Era
Fabrikant SKU 60502609
Kleur blauw
Kleur Blauw
Geslacht Gemengd
Leeftijdsgroep Volwassene
Team Los Angeles Dodgers