T-shirt New York Yankees World Series

T-shirt New York Yankees World Series

Beginnend op: € 45,38

€ 32,53

-28%
Vier New York Yankees in stijl met het New Era World Series T-shirt, het must-have accessoire voor echte fans!
Standaard Franse maten
Maathulp

Beginnend op: € 45,38

€ 32,53

Zet op verlanglijst

Beschikbaar

Beschrijving

T-shirt New York Yankees World Series

Het New York Yankees World Series T-shirt van New Era is een must-have voor fans van het legendarische New York Yankees team. Dit T-shirt is gemaakt van hoogwaardige materialen en is zowel comfortabel als duurzaam, waardoor het ideaal is voor wedstrijddagen of om elke dag casual te dragen op look.

Met een stijlvol ontwerp in de iconische Yankees kleuren is het shirt een waar eerbetoon aan de geschiedenis en reputatie van het team. Of je nu al lang fan bent of honkbal nog nooit hebt gezien, dit T-shirt is een must-have voor elke verzamelaar of sportfan.

Het Yankees logo, versierd met hun 27 World champion titels, staat trots op de voorkant van het t-shirt, terwijl de nom van het team op de achterkant staat voor de perfecte finishing touch. Of je nu een wedstrijd in het stadion bijwoont of je favoriete team thuis steunt, met dit T-shirt laat je je trots in stijl zien.

Gemaakt door het beroemde merk New Era, combineert dit t-shirt kwaliteit en stijl. Met zijn comfortabele pasvorm en onberispelijke afwerking is het ontworpen om seizoen na seizoen mee te gaan. Of je het nu draagt op de tribune of op straat, je zult niet onopgemerkt blijven in dit t-shirt New York Yankees World Series.

Maak deel uit van het team en laat zien dat je Yankees steunt met dit t-shirt New Era. Perfect als cadeau voor een vriend of om jezelf te verwennen, dit t-shirt is een must-have voor tous baseball fans. Dus word lid van de club en draag je kleuren met trots met dit t-shirt New York Yankees World Series.

Extra informatie

Merk New Era
Fabrikant SKU 60502600
Kleur wit
Kleur Wit
Geslacht Gemengd
Leeftijdsgroep Volwassene
Team New York Yankees