Cap New Era Mcauto

Cap New Era Mcauto
€ 32,27
Kies voor een urban stijl met de New Era Mcauto beanie van het beroemde merk New Era. Een must-have voor alle streetwear fans.

Only 1 left

Zet op verlanglijst

Beschikbaar - Verstuurd in 5 of 8 dagen

Beschrijving

Cap New Era Mcauto

- kleur: "Zwart

De New Era Mcauto beanie is een must-have accessoire voor mode- en sportfans. Met zijn elegante ontwerp en gerenommeerde merknaam is deze zwarte beanie van het beroemde merk New Era een must-have in je garderobe.

Deze beanie is gemaakt van hoogwaardige materialen en biedt optimaal comfort en uitzonderlijke duurzaamheid. De klassieke zwarte kleur past gemakkelijk bij elke outfit, of het nu voor een casual dagje in de stad is of voor een intensieve session sport.

Het in wit geborduurde New Era logo op de voorkant voegt een vleugje moderne, stedelijke stijl toe aan deze beanie. Het veelzijdige ontwerp maakt het een perfect accessoire voor alle seizoenen en alle gelegenheden.

Draag hem om de kou buiten te houden op een koude winterdag, of als aanvulling op je casual look in de zomer. Hij is ook ideaal voor buitensportactiviteiten, dankzij het lichtgewicht, ademende ontwerp.

Of je nu een sportfan bent of gewoon op zoek naar een trendy, praktisch accessoire, de New Era Mcauto beanie is gemaakt voor jou. Dus wacht niet langer, voeg hem vandaag nog toe aan je collectie en laat je stijl met trots zien. Deze beanie is verkrijgbaar in zwart en is een must-have voor alle mode- en sportfans.

Extra informatie

Merk New Era
Fabrikant SKU 60427105
Kleur zwart
Kleur Zwart
Maat TU - Standaard Franse maten
Maathulp
Geslacht Man
Leeftijdsgroep Volwassene