Cap Milan AC

Cap Milan AC

€ 30,25

€ 23,78

-21%
Toon je liefde voor Milan AC in stijl met de New Era pet - perfect voor alle voetbalfans!
Zet op verlanglijst

Beschikbaar - Verstuurd in 5 of 7 dagen

Beschrijving

Cap Milan AC

De Milan AC beanie van New Era is een essentieel accessoire voor alle fans van het iconische Milan AC team. Deze zorgvuldig gemaakte beanie toont trots de kleuren en het logo van je favoriete team.

Deze muts is gemaakt van hoogwaardige materialen en biedt niet alleen optimaal comfort, maar is ook extreem duurzaam. Of je nu je team steunt in het stadion of jezelf beschermt tegen de kou tijdens je winteractiviteiten, deze beanie zal je trouwe bondgenoot zijn.

Het stijlvolle, moderne ontwerp van deze beanie maakt het ook een modeaccessoire op zich. Hij kan gedragen worden door zowel mannen als vrouwen en past bij alle stijlen. Met deze beanie kun je je liefde voor Milan AC laten zien terwijl je trendy en stijlvol blijft.

Of je nu al jaren een fervent supporter bent van Milan AC of gewoon je steun wilt betuigen aan je favoriete team, deze beanie is een must-have in je collectie merchandise.

Dus voeg deze Milan AC beanie van New Era toe aan je winkelmandje. Het is een praktische, comfortabele en stijlvolle keuze die zeker in de smaak zal vallen. Ga naar Milan AC! Forza Milan!

Extra informatie

Merk New Era
Fabrikant SKU 60363652
Kleur rood
Kleur Rood
Maat TU - Standaard Franse maten
Maathulp
Geslacht Man
Leeftijdsgroep Volwassene
Team Milan AC