Cap 9fifty Brooklyn Nets Crown

Cap 9fifty Brooklyn Nets Crown
Beginnend op: € 43,93
Laat je passie voor Brooklyn Nets zien met de 9fifty Brooklyn Nets Crown pet van New Era. Comfort en stijl gegarandeerd.

Niet op voorraad

Beschrijving

Cap 9fifty Brooklyn Nets Crown

Deze iconische pet is een echt eerbetoon aan Brooklyn Nets. Op met staat het teamlogo trots op de voorkant, zodat iedereen je passie voor Nets meteen herkent. Bij wedstrijden, in de stad of in je dagelijkse leven, met deze pet ben je een echte fan.

De achterkant van de pet is geen uitzondering. Hier vind je het woordmerk en het officiële logo van NBA, wat een vleugje authenticiteit en prestige toevoegt aan je look. Of je nu op de tribune zit of voor de televisie, iedereen zal weten dat je een fervent supporter bent van NBA.

De New Era vlag, een symbool van kwaliteit en uitmuntendheid, staat ook aan de linkerkant van de cap. New Era is een gerenommeerd merk in de cap-industrie, waardoor de duurzaamheid en het comfort van dit stuk gegarandeerd zijn.

De 9FIFTY Snapback Brooklyn Nets Crown Team cap heeft een gestructureerde kroon, waardoor hij er modern en stijlvol uitziet. Bovendien is hij voorzien van een kliksluiting, zodat je hem perfect op maat kunt afstellen voor optimaal draagcomfort.

Extra informatie

Merk New Era
Fabrikant SKU 60358012
Kleur wit/blank
Kleur Wit
Geslacht N/A
Leeftijdsgroep Volwassene
Team Brooklyn Nets