Fanny pack Los Angeles Dodgers MLB

Fanny pack Los Angeles Dodgers MLB
€ 24,44
Steun je team in stijl met de Los Angeles Dodgers fanny pack van New Era, een must-have voor MLB fans!
Zet op verlanglijst

Beschikbaar - Verstuurd in 5 of 8 dagen

Beschrijving

Fanny pack Los Angeles Dodgers MLB

De Los Angeles Dodgers MLB fanny pack van New Era is een must-have accessoire voor elke fan van het Dodgers honkbalteam van Los Angeles. Met zijn moderne ontwerp en onberispelijke kwaliteit is dit tasje een must-have voor fans van het beroemde MLB team.

Deze heuptas, gemaakt door het prestigieuze merk New Era, is zowel praktisch als stijlvol. Hij is ontworpen voor alle lichaamsvormen dankzij de verstelbare riem. Je kunt hem om je middel of over je schouder dragen voor een trendy, casual look.

Het Dodgers logo van Los Angeles staat trots op de voorkant van de tas, zodat je altijd je steun kunt betuigen aan je favoriete team. De emblematische kleuren van het team, blauw en wit, zijn ook terug te vinden op de hele tas voor een echt esprit gevoel dat je erbij hoort.

Met deze heuptas kun je al je benodigdheden veilig en gemakkelijk meenemen. Het hoofdvak met rits is perfect voor je telefoon, portemonnee, sleutels en alles wat je onderweg nodig hebt. Bovendien geeft het voorvak met rits je extra ruimte voor kleine spullen.

Of je nu naar het stadion gaat om het Dodgers team aan te moedigen of gewoon op stap gaat, deze heuptas zal je bondgenoot zijn. Het slijtvaste ontwerp en de zorgvuldige afwerking maken het tot een duurzaam kwaliteitsproduct. Je zult hem nog vele seizoenen kunnen gebruiken.

Kortom, de Los Angeles Dodgers MLB heuptas van New Era is een essentieel accessoire voor elke fan van het team. Met zijn moderne design, functionaliteit en steun voor je favoriete team zal hij je zeker vergezellen op al je avonturen. Wacht dus niet langer en voeg hem nu toe aan je collectie Dodgers producten!

Extra informatie

Merk New Era
Fabrikant SKU 60357001
Kleur marineblauw/roze
Kleur Blauw
Maat TU - Standaard Franse maten
Maathulp
Geslacht Man
Leeftijdsgroep Volwassene
Team Los Angeles Dodgers