Baseball cap New Era MLB Core Classic 2 0 9TWENTY New York Yankees

Baseball cap New Era MLB Core Classic 2 0 9TWENTY New York Yankees

€ 28,23

€ 22,59

-20%
Laat je passie voor Yankees in stijl zien met de New Era MLB Core Classic 2 0 9TWENTY baseball cap. Nu verkrijgbaar.

Only 1 left

Zet op verlanglijst

Beschikbaar - Verzonden in 24 uur

Beschrijving

Baseball cap New Era MLB Core Classic 2 0 9TWENTY New York Yankees

De New Era MLB Core Classic 2 0 9TWENTY New York Yankees baseball cap is een must-have accessoire voor elke fan van Yankees van New York. Met de bekende merknaam New Era is deze pet zowel stijlvol als van hoge kwaliteit.

Het klassieke ontwerp van de baseballpet heeft een moderne twist gekregen dankzij het iconische Yankees logo dat op de voorkant is geborduurd. Deze pet is gemaakt van hoogwaardige materialen en is comfortabel om de hele dag te dragen tijdens wedstrijden of gewoon tijdens je dagelijkse activiteiten.

Naast een modeaccessoire is deze pet ook een manier om je steun te betuigen aan je favoriete team. Of je nu in het stadion bent of de wedstrijd op tv bekijkt, met de New Era MLB Core Classic baseball cap kun je de Yankees met trots vertegenwoordigen.

Dankzij de verstelbare snit is deze pet geschikt voor alle hoofdmaten en zorgt hij voor een perfecte pasvorm. Bovendien maken zijn lichtheid en ademend vermogen hem de ideale keuze voor warme zomerdagen.

Of je nu een capverzamelaar bent of een fan van Yankees, de New Era MLB Core Classic 2 0 9TWENTY baseball cap is een must-have in je garderobe. Wacht dus niet langer en voeg hem nu toe aan je collectie!

Extra informatie

Merk New Era
Fabrikant SKU 60235283
Kleur kaki
Kleur Groen
Maat TU - Standaard Franse maten
Maathulp
Geslacht Gemengd
Leeftijdsgroep Volwassene
Team New York Yankees
Assortiment 9TWENTY