Kinder-T-shirt Virtus Bologne Supercoppa 2022 x5

Kinder-T-shirt Virtus Bologne Supercoppa 2022 x5

Beginnend op: € 131,08

€ 105,42

-20%
Standaard Franse maten
Maathulp

Beginnend op: € 131,08

€ 105,42

Zet op verlanglijst

Beschikbaar

Beschrijving

Kinder-T-shirt Virtus Bologne Supercoppa 2022 x5

Virtus Bologna championItalie van de 2022 Supercup! Vier de overwinning met het speciaal voor dit prestigieuze doel ontworpen herdenkingsshirt.
Het is gemaakt van zacht zwart katoen en is verkrijgbaar in de maten S t/m 3XL. Het shirt zal vanaf 6 oktober leverbaar zijn, maar het is nu al mogelijk om het te reserveren door een pre-order te plaatsen. Als u artikelen bestelt die al beschikbaar zijn en pre-order artikelen, worden deze in één keer verzonden op dezelfde datum als de pre-order artikelen. Het totale bedrag wordt afgeschreven wanneer de bestelling is afgerond.

strongstrong< >Technische informatie

  • Ronde hals
  • Macron Dit officiële en gecertificeerde product is ontworpen en geproduceerd door en in nauwe samenwerking met de Club. Het voldoet aan de hoogste normen van authenticiteit en traceerbaarheid.

strongstrong< >Materiaal: </ >

  • strongstrong< >Katoen:</ > Gemaakt van zacht, comfortabel katoen.

strong< >Productverzorging:strong</ >

  • strongstrong< >Voor kleding:</ > Machinewas koud (30 ° C) - Niet bleken - Niet in de droger - Gebruik geen wasverzachter - Strijken op lage temperatuur - Niet strijken op prints of logo's - Niet chemisch reinigen.
  • strongstrong Macron < >Voor paddle rackets:</ br> Droog rackets als ze in contact komen met water - Houd uit de buurt van warmtebronnen - Bewaar rackets in een paddle tas met zakken gevoerd met waterdicht materiaal.

Extra informatie

Merk Macron
Fabrikant SKU 58577106
Kleur zwart
Kleur Zwart
Geslacht Gemengd
Leeftijdsgroep Junior
Team Virtus Bologne