Track suit jas Mercedes AMG MT7

Track suit jas Mercedes AMG MT7

Beginnend op: € 110,92

€ 61,86

-44%
Laat je passie voor Mercedes AMG zien met het MT7 trainingsjack van Puma. Een must-have voor racefans.
Standaard Franse maten
Maathulp

Beginnend op: € 110,92

€ 61,86

Zet op verlanglijst

Beschikbaar

Beschrijving

Track suit jas Mercedes AMG MT7

Het Mercedes AMG MT7 trainingsjack van Puma is een must-have voor alle fans van het beroemde Formule 1-team. Dit jack is ontworpen in samenwerking met Mercedes en combineert stijl en prestaties voor een sportief en elegant look.

Dit trainingsjack is gemaakt van kwaliteitsmaterialen en is zowel lichtgewicht als slijtvast, ideaal voor trainingssessies of casual dagjes uit. Het moderne, gestroomlijnde ontwerp met benadrukt het geborduurde Mercedes AMG logo op de borst en het Puma logo op de mouw.

De slim fit van het jack biedt optimaal comfort en bewegingsvrijheid. Elastische manchetten en tailleband zorgen voor een perfecte pasvorm, terwijl de tweewegritssluiting je in staat stelt warmte te reguleren als je dat nodig hebt.

Naast een geweldige stijl is dit trainingsjack ook voorzien van Puma's DryCELL technologie, die vocht afvoert om je droog en koel te houden tijdens je zwaarste trainingen.

Of je nu een Mercedes-fan bent of gewoon op zoek naar een sportjack van hoge kwaliteit, het Mercedes AMG MT7 trainingsjack van Puma is de perfecte keuze. Wacht dus niet langer en voeg hem nu toe aan je garderobe voor een sportieve en stijlvolle look in alle omstandigheden.

Extra informatie

Merk Puma
Fabrikant SKU 538710-01
Kleur zwart
Kleur Zwart
Geslacht Man
Leeftijdsgroep Volwassene
Team Mercedes AMG