Jasje met rits Spalding Flow [Grootte S]

Jasje met rits Spalding Flow [Grootte S]

€ 70,53

€ 25,99

-63%
Domineer het veld met de jas met rits Spalding Flow, ontworpen voor basketbalfans door het beroemde merk Spalding.

Only 1 left

Zet op verlanglijst

Beschikbaar - Verzonden in 24 uur

Beschrijving

Jasje met rits Spalding Flow

Het Spalding Flow ritsjack is de perfecte keuze voor basketbalspelers die op zoek zijn naar een kledingstuk dat zowel functioneel als stijlvol is. Dit jack is ontworpen door het beroemde merk Spalding en biedt de perfecte combinatie van prestaties en stijl voor spelers van alle niveaus.

Het jack is gemaakt van hoogwaardige materialen, is licht en ademend en biedt optimaal comfort tijdens trainingen of wedstrijden. Het ontwerp met ritssluiting zorgt voor extra ventilatie om oververhitting te voorkomen tijdens periodes van intensieve inspanning. Bovendien zorgt de vochtregulerende technologie van Spalding ervoor dat transpiratie wordt afgevoerd, zodat je de hele wedstrijd droog en comfortabel blijft.

Naast de technische eigenschappen ziet het Spalding Flow ritsjack er ook geweldig uit. De moderne, gestroomlijnde stijl maakt het een veelzijdig kledingstuk dat zowel op het veld als in het dagelijks leven kan worden gedragen. Het Spalding logo op de borst voegt een vleugje karakter toe en laat met trots je passie voor basketbal zien.

Dit jack is speciaal ontworpen om te voldoen aan de behoeften van de meest veeleisende basketballers. Of je nu een amateur of een professionele speler bent, het Spalding Flow jack met rits zal je altijd bijstaan. Of je nu opwarmt voor een wedstrijd of jezelf beschermt tegen de kou tijdens time-outs, dit jack is een onmisbaar accessoire op en naast het veld.

Dus voeg het Spalding Flow ritsjack vandaag nog toe aan je collectie basketbalkleding. Met zijn perfecte mix van stijl en prestaties zal het snel je favoriete jack worden voor al je sportieve activiteiten. Bestel hem nu en maak je klaar om het veld in stijl te domineren met Spalding.

Extra informatie

Merk Spalding
Fabrikant SKU 40221511-KH
Kleur haki
Kleur Groen
Maat S - Standaard Franse maten
Maathulp
Geslacht Gemengd
Leeftijdsgroep Volwassen/junioren
Karakteristiek gekapte

U bent misschien ook geïnteresseerd in de volgende producten