trainingsladder adidas

trainingsladder adidas

€ 30,25

€ 24,85

-18%
Zet op verlanglijst

Beschikbaar - Verstuurd in 11 of 13 dagen

Beschrijving

trainingsladder adidas

Of het nu gaat om snelle voetoefeningen voor voetbal, rugby, tennis of netbal, deze snelheids- en behendigheidsschalen helpen je om je mentale alertheid te verbeteren.

Met deze snelheids- en behendigheidsschalen van professionele kwaliteit beschik je over de beste uitrusting om je pastechniek, armcontrole, voetenwerk en algemene coördinatie te verbeteren.

Deze fluorescerende gele behendigheidsladders worden geleverd in twee verschillende lengtes, maar als dat niet genoeg is om je uit te dagen, kunnen ze gemakkelijk aan elkaar worden bevestigd autres als je nog een ladder wilt toevoegen en je looptechniek wilt uitdagen.

Onze trainingsladder van 3m heeft 6 sporten en is 40 cm breed. Onze 6m (20ft) trainingsladder heeft 12 sporten en is 40cm (16in) breed.

Deze speedladders zijn ontworpen voor sporters van alle leeftijden, niveaus en sporten en hebben vlakke, professionele sporten in plaats van de meer afgeronde versies, waardoor het risico op struikelen en blessures wordt verminderd.

De treden op nylon zijn ook volledig verstelbaar, zodat u uw trainingsoefeningen kunt variëren met kleinere openingen voor snelle voeten en grotere openingen voor passen.

Net World Sport biedt een breed scala aan trainingsapparatuur, zodat u het meeste uit uw trainingen kunt halen. Ontdek onze FORZA-snelheidstrainingshorden, perfect afgestemd op onze FORZA-slalomtrainingsstokken.

Extra informatie

Merk adidas
Fabrikant SKU 4003
Kleur rood
Kleur Rood
Maat TU - Standaard Franse maten
Maathulp
Geslacht Gemengd
Leeftijdsgroep Volwassene