Kinderschoenen voor binnen Under Armour CURRY 11 Girl Dad

Kinderschoenen voor binnen Under Armour CURRY 11 Girl Dad

Beginnend op: € 100,83

€ 81,85

-19%
Geef je jonge basketbalspeler stijl en prestaties met Under Armour CURRY 11 Girl Dad jongensschoenen.
Standaard Franse maten
Maathulp

Beginnend op: € 100,83

€ 81,85

Zet op verlanglijst

Beschikbaar

Beschrijving

Kinderschoenen voor binnen Under Armour CURRY 11 Girl Dad

De indoor Under Armour CURRY 11 Girl Dad basketbalschoenen zijn een must-have voor jonge spelers met een passie voor basketbal. Deze speciaal voor kinderen ontworpen schoenen zijn ideaal voor jongens en meisjes die in de voetsporen van de iconische NBA speler willen treden. Stephen Curry.

Het merk Under Armour staat bekend om zijn toewijding aan uitmuntendheid en prestaties en deze schoenen zijn daarop geen uitzondering. Met hun stijlvolle ontwerp en geavanceerde technologie bieden ze de ultieme ondersteuning en comfort voor beginnende jonge atleten.

Of je nu een jonge beginner bent of een ervaren speler, deze schoenen zijn perfect voor tous alle niveaus. De rubberen zool biedt uitzonderlijke grip op het veld, terwijl het ademende bovenwerk van mesh je voeten koel en droog houdt, zelfs als het spel intens wordt.

De Under Armour CURRY 11 Girl Dad schoenen zijn ook voorzien van de kenmerkende technologie van het merk. Charged Cushioning, die ongeëvenaarde demping en energieteruggave biedt zodat je optimaal kunt presteren op het veld. Bovendien is het "Girl Dad"-ontwerp een eerbetoon aan de unieke relatie tussen vaders en hun dochters, geïnspireerd op de speciale band tussen Stephen Curry en zijn dochter. Riley.

Of je nu binnen of buiten speelt, deze schoenen zijn gemaakt om lang mee te gaan. De stevige constructie en het stijlvolle ontwerp maken ze ook een perfecte keuze voor dagelijks gebruik tous. Verkrijgbaar in de maten junior voor jongere spelers. Deze schoenen zijn een essentiële aanvulling op de garderobe van elke jonge basketbalfan.

Laat je liefde voor basketbal zien met indoor kids Under Armour CURRY 11 Girl Dad schoenen. Hun ongeëvenaarde prestaties en inspirerende ontwerp maken ze een ideale keuze voor jonge mensen die hun doelen willen bereiken op en buiten het veld. Bestel nu en maak je klaar om het veld te domineren met stijl en vertrouwen!

Extra informatie

Merk Under Armour
Fabrikant SKU 3027371-600
Kleur rebel roze/provence/paars/paarse ace
Kleur Roos
Geslacht Man
Leeftijdsgroep Junior