Jas met rits en bedrukte streep Project X Paris

Jas met rits en bedrukte streep Project X Paris

Beginnend op: € 80,66

€ 64,52

-20%
Til je stijl naar een hoger niveau met de jas met rits Project X Paris, een combinatie van elegantie en nonchalance in één kledingstuk.
Standaard Franse maten
Maathulp

Beginnend op: € 80,66

€ 64,52

Zet op verlanglijst

Beschikbaar

Beschrijving

Jas met rits en bedrukte streep Project X Paris

Het elegante en casual jack met rits en bedrukte streep Project X Paris is het perfecte stuk om een vleugje stijl toe te voegen aan je look. Dit jack, ontworpen door het bekende Franse merk, is de perfecte mix van mode en comfort.

De slanke pasvorm en de bedrukte streep aan de zijkant geven dit kledingstuk een moderne, trendy touch. Je kunt hem gemakkelijk combineren met je dagelijkse outfit, of het nu voor een avondje uit met vrienden is of voor een dag op kantoor. Dankzij de ritssluiting aan de voorkant kun je hem open of dicht dragen, afhankelijk van je stemming en het weer.

Deze jas is gemaakt van kwaliteitsmaterialen en is zowel licht als duurzaam, ideaal om mee te nemen op al je avonturen. Dankzij het tijdloze ontwerp kun je hem seizoen na seizoen dragen, zonder hem ooit beu te worden.

Met de jas met rits en bedrukte streep Project X Paris kun je je stijl en persoonlijkheid in alle omstandigheden laten gelden. Wacht dus niet langer met het toevoegen van deze must-have aan je garderobe en laat je verleiden door de expertise en stijl van het beroemde Franse merk. Bestel nu en maak een statement waar je ook gaat!

Extra informatie

Merk Project X Paris
Fabrikant SKU 2433123_GG
Kleur gg
Kleur Grijs
Geslacht Man
Leeftijdsgroep Volwassene