Trainers Le Coq Sportif Pro Star Lite

Trainers Le Coq Sportif Pro Star Lite

Beginnend op: € 85,71

€ 64,30

-25%
Ontdek de must-have sportschoenen Le Coq Sportif Pro Star Lite, ontworpen door het beroemde Franse merk voor mode- en sportliefhebbers.
Standaard Franse maten
Maathulp

Beginnend op: € 85,71

€ 64,30

Zet op verlanglijst

Beschikbaar

Beschrijving

Trainers Le Coq Sportif Pro Star Lite

Le Coq Sportif Pro Star Lite trainers zijn een must-have voor tous mode- en sportfans. Deze sportschoenen zijn ontworpen door het beroemde Franse merk Le Coq Sportif en combineren stijl en comfort tot in de perfectie.

De Le Coq Sportif Pro Star Lite sportschoenen zijn gemaakt van materialen van topkwaliteit en bieden een onfeilbare duurzaamheid. Het slanke, stijlvolle ontwerp maakt ze een ideale keuze voor elke gelegenheid, of het nu gaat om een intensieve sportsessie of een casual dagje in de stad.

Dankzij de lichte, flexibele zool bieden deze sportschoenen de hele dag lang ongeëvenaard comfort. Of je nu hardloopt, wandelt of gewoon ontspant, je voeten worden altijd goed ondersteund en beschermd.

Le Coq Sportif staat bekend om zijn vakmanschap en aandacht voor detail, en deze sneakers zijn daarop geen uitzondering. De onberispelijke afwerking en het iconische logo geven je outfit een extra vleugje stijl.

Le Coq Sportif Pro Star Lite trainers zijn verkrijgbaar in verschillende kleuren en zijn perfect voor tous smaken en stijlen. Of je nu de voorkeur geeft aan felle kleuren of meer neutrale tinten, je vindt zeker wat je zoekt in onze ruime selectie.

Laat je verleiden door de onvergelijkbare kwaliteit en stijl van Le Coq Sportif Pro Star Lite sportschoenen. Bestel de jouwe nu en voeg een vleugje sportieve chic toe aan je garderobe.

Extra informatie

Merk Le Coq Sportif
Fabrikant SKU 2410853
Kleur optisch wit/kobalt
Kleur Wit
Geslacht Man
Leeftijdsgroep Volwassene
Karakteristiek Lage steel