Trainers Le Coq Sportif Pro Star Perf

Trainers Le Coq Sportif Pro Star Perf

Beginnend op: € 90,75

€ 70,80

-22%
Kies voor elegantie en prestaties met Le Coq Sportif Pro Star Perf, de must-have sportschoenen van het merk.
Standaard Franse maten
Maathulp

Beginnend op: € 90,75

€ 70,80

Zet op verlanglijst

Beschikbaar

Beschrijving

Trainers Le Coq Sportif Pro Star Perf

Le Coq Sportif Pro Star Perf sportschoenen zijn elegante, hoogwaardige sportschoenen die stijl en functionaliteit combineren. Ontworpen door het beroemde Franse merk Le Coq Sportif, zijn ze de perfecte keuze voor mode- en sportliefhebbers. Door hun tijdloze, strakke ontwerp zijn ze een must-have voor elke gelegenheid.

Deze sportschoenen zijn gemaakt van hoogwaardige materialen, zodat je voeten de hele dag comfortabel zitten. Het geperforeerde leren bovenwerk geeft de schoen een geraffineerd accent en laat je voeten ademen. De rubberen zool biedt uitstekende grip en stabiliteit voor optimale sportprestaties.

Of je nu een professionele atleet of een sportliefhebber bent, Le Coq Sportif Pro Star Perf trainers zijn de perfecte keuze voor tous je trainingssessies. Dankzij hun lichtheid en flexibiliteit kun je natuurlijk bewegen en uitblinken bij elke beweging. Bovendien betekent hun veelzijdige stijl dat je ze zowel voor je sportsessies als voor je vrijetijdskleding kunt dragen.

Naast hun kwaliteit en comfort zijn deze sportschoenen trots voorzien van het iconische Le Coq Sportif logo, wat een vleugje verfijning en prestige toevoegt aan je look. Of je nu op het veld rent of door de stad slentert, met Le Coq Sportif Pro Star Perf trainers blijf je stijlvol en tijdloos.

Kortom, als je op zoek bent naar sportschoenen die stijl en prestaties combineren, dan zijn Le Coq Sportif Pro Star Perf sportschoenen iets voor jou. Dus ga je gang, trakteer jezelf op het allerbeste in sport en mode met Le Coq Sportif.

Extra informatie

Merk Le Coq Sportif
Fabrikant SKU 2410797
Kleur optisch wit
Kleur Wit
Geslacht Gemengd
Leeftijdsgroep Volwassene
Karakteristiek Lage steel