Trainers Le Coq Sportif Courtse_2

Trainers Le Coq Sportif Courtse_2
Beginnend op: € 80,67
Laat je sportieve stijl zien met deze sportschoenen Courtse_2 van Le Coq Sportif. Comfort en design staan garant voor een stijlvolle look op het veld.
Standaard Franse maten
Maathulp
Beginnend op: € 80,67
Zet op verlanglijst

Beschikbaar

Beschrijving

Trainers Le Coq Sportif Courtse_2

Voeg een vleugje sportieve stijl toe aan je outfits met Courtse_2 trainers van Le Coq Sportif. Deze sportschoenen zijn gemaakt van kwaliteitsmaterialen en combineren comfort en duurzaamheid om je bij al je activiteiten te begeleiden.

Het slanke, elegante ontwerp van deze sneakers maakt ze de perfecte keuze voor een casual en ontspannen look. Het beroemde Franse merk Le Coq Sportif staat bekend om zijn vakmanschap en onnavolgbare esthetiek, en deze sneakers zijn daarop geen uitzondering.

De Courtse_2 trainers hebben een laag silhouet, met een bovenwerk van leer en textiel voor optimaal ademend vermogen. De rubberen zool biedt optimale grip voor perfecte prestaties. Bovendien zorgen de contrasterende details aan de zijkanten en het Le Coq Sportif logo op de tong voor een uniek stijlaccent.

Of je nu een fan bent van urban fashion of sport, deze sportschoenen zullen je beste bondgenoot zijn. Ze passen perfect bij jeans of sportbroeken voor een trendy en comfortabele look. Bovendien kun je ze dankzij hun lichtheid de hele dag dragen zonder enig ongemak.

Trakteer jezelf op een sportief-chique stijl met de Courtse_2 trainers van Le Coq Sportif. Ze zijn verkrijgbaar in een reeks kleuren naar ieders smaak. Voeg ze nu toe aan je schoenencollectie en geniet van het comfort en de casual stijl die ze bieden.

Extra informatie

Merk Le Coq Sportif
Fabrikant SKU 2410696
Kleur optisch wit/jurkblauw
Kleur Wit
Geslacht Gemengd
Leeftijdsgroep Volwassene