Trainers Le Coq Sportif R2024 Efr Oly

Trainers Le Coq Sportif R2024 Efr Oly

Beginnend op: € 171,42

€ 132,06

-23%
Maak een stijlstatement met de elegante Baskets Le Coq Sportif R2024 Efr Oly, de Franse touch voor een trendy look.
Standaard Franse maten
Maathulp

Beginnend op: € 171,42

€ 132,06

Zet op verlanglijst

Beschikbaar

Beschrijving

Trainers Le Coq Sportif R2024 Efr Oly

Ontdek de nieuwe Le Coq Sportif R2024 Efr Oly trainers, de nieuwste innovatie van het beroemde Franse merk. Deze sportschoenen zijn gemaakt van materialen van de hoogste kwaliteit en combineren stijl en comfort voor een ongeëvenaarde port ervaring. Met het beroemde Le Coq Sportif logo zijn deze sportschoenen een waar symbool van de Franse expertise in sportschoenen.

Of je nu een fanatieke sporter bent of gewoon op zoek naar een trendy paar sportschoenen, deze R2024 Efr Oly sportschoenen zullen je beste bondgenoot zijn. Hun slanke, elegante ontwerp past bij elke outfit, van casual tot verfijnd look. Met hun duurzame rubberen zool en bovenwerk van echt leer zijn deze sneakers ontworpen om de tand des tijds te doorstaan.

Maar dat is niet alles: R2024 Efr Oly biedt ook optimaal comfort dankzij de ademende stoffen voering en dempende binnenzool. Je kunt ze dus de hele dag dragen zonder het minste ongemak. Bovendien kun je met het praktische vetersysteem de schoen aan je voet aanpassen voor een perfecte pasvorm.

Met Le Coq Sportif R2024 Efr Oly trainers koop je niet alleen een paar kwaliteitsschoenen, maar ook een echt symbool van Franse sport en elegantie. Wacht dus niet langer, voeg ze nu toe aan je collectie en wees klaar om al je avonturen met stijl en comfort aan te gaan.

Extra informatie

Merk Le Coq Sportif
Fabrikant SKU 2410399
Kleur optisch wit/spiegel
Kleur Wit
Geslacht Gemengd
Leeftijdsgroep Volwassene
Karakteristiek Lage steel
Assortiment Jeux Olympiques 2024