Trainers Le Coq Sportif Efr Oly R1100_2

Trainers Le Coq Sportif Efr Oly R1100_2

Beginnend op: € 110,92

€ 86,11

-22%
Ontdek de ultieme stijl en comfort met Le Coq Sportif Efr Oly R1100_2 trainers, de perfecte keuze voor tous modeliefhebbers.
Standaard Franse maten
Maathulp

Beginnend op: € 110,92

€ 86,11

Zet op verlanglijst

Beschikbaar

Beschrijving

Trainers Le Coq Sportif Efr Oly R1100_2

Le Coq Sportif Efr Oly R1100_2 trainers zijn de perfecte combinatie van stijl en comfort. Met hun stijlvolle ontwerp en iconische branding Le Coq Sportif zijn deze schoenen een must-have voor tous mode- en sportliefhebbers.

Gemaakt van hoogwaardige materialen, zijn deze trainers ontworpen om de hele dag optimale ondersteuning en comfort te bieden. De duurzame rubberen zool zorgt voor perfecte grip, terwijl het bovenwerk van echt leer bij elke stap zacht en licht aanvoelt.

Of je nu gaat hardlopen, trainen of gewoon een wandelingetje door de stad maakt, deze sportschoenen houden je gezelschap met stijl en gemak. De tijdloze zwarte kleur maakt ze gemakkelijk te combineren met elke outfit, terwijl de rode details een dynamische, moderne touch toevoegen.

Deze sportschoenen zien er niet alleen goed uit, ze zijn ook erg praktisch. De Efr Oly-technologie biedt superieure demping voor optimaal loopcomfort, terwijl de vetersluiting zorgt voor een stevige, perfecte pasvorm.

Of je nu fan bent van het merk Le Coq Sportif of gewoon op zoek bent naar een paar kwaliteitstrainers voor je dagelijkse activiteiten, deze Le Coq Sportif Efr Oly R1100_2 trainers zijn de perfecte keuze. Dus voeg ze nu toe aan je collectie!

Extra informatie

Merk Le Coq Sportif
Fabrikant SKU 2410369
Kleur marshmallow/bbr
Kleur Wit
Geslacht Gemengd
Leeftijdsgroep Volwassene
Karakteristiek Lage steel