Loopband DKN Technology Airun-Z [Grootte 185x85x143 cm]

Loopband DKN Technology Airun-Z [Grootte 185x85x143 cm]

€ 1.302,77

€ 1.025,69

-21%
Ontdek de DKN Technology Airun-Z loopband: compact, opvouwbaar en ideaal voor je fitnesstraining thuis!
Zet op verlanglijst

Beschikbaar - Verstuurd in 6 of 8 dagen

Beschrijving

Loopband DKN Technology Airun-Z

Airun-C V2 opvouwbare loopband: de perfecte ruimtebesparende oplossing

Ben je op zoek naar een loopband die in je beperkte ruimte past en je thuis een uitstekende wandel- of jogging léger ervaring geeft? De Airun-C V2 is het antwoord. Deze complete loopband kan verticaal of horizontaal plat worden gevouwen en onder een bed worden opgeborgen, waardoor het een ideale ruimtebesparende oplossing is voor je thuisgym.

Enkele voordelen:

  • Traploos regelbare 1,5 PK motor
  • Loopsnelheid tot 15 km/u
  • Goed gepolsterd platform en loopoppervlak van 51 x 125 cm
  • LED-scherm met achtergrondverlichting
  • 12 voorgeprogrammeerde routes
  • Optionele Bluetooth hartslagontvanger
  • Compatible met optionele Bluetooth borstband
  • Aanpasbare routes met de Kinomap app

Versterkt frame voor extra stabiliteit en duurzaamheid

Deze opvouwbare loopband is ontworpen met een versterkt frame voor extra stabiliteit en duurzaamheid, waardoor het een duurzaam, rotsvast apparaat is voor je thuisgym.

Extra groot loopoppervlak en progressief schokabsorptiesysteem

Deze loopband heeft een extra breed, lang loopoppervlak voor een comfortabele loopervaring. Bovendien absorbeert het progressieve schokabsorptiesysteem meer dan 40% van de impact van het hardlopen, waardoor de druk op knieën, enkels en gewrichten wordt verminderd.

LED console geeft continu feedback over trainingsgegevens

De LED console geeft continu feedback over alle trainingsgegevens, zoals snelheid, verstreken tijd, afgelegde afstand, verbrande calorieën en hartslag (optionele Bluetooth borstband). Met deze console kun je je voortgang controleren en je training hierop aanpassen.

Gebruiksvriendelijke monitor met aanpasbare functies en programma's

Deze loopband heeft 12 voorgeprogrammeerde routes, 1 handmatige modus en 3 aftelmodi (tijd, afstand of calorieën) en 3 door de gebruiker gedefinieerde programma's, zodat je je training kunt personaliseren. De monitor is gebruiksvriendelijk en je kunt je trainingsprofielen opslaan om het meeste uit je loopband te halen. De monitor is ook compatible met de optionele Bluetooth activity tracker (20462).

Opvouwbaar ontwerp voor eenvoudig opbergen en vervoeren

Onze Airun-C V2 loopband is 100% voorgemonteerd in de doos, "Plug en Play". Als je klaar bent, vouw je hem gewoon verticaal of plat op om hem gemakkelijk op te bergen en mee te nemen.

De Kinomap app voor eindeloze routes en een buitengewone race-ervaring

Dankzij de Kinomap app hebt u toegang tot een oneindig aantal routes over de hele wereld, voor een meer realistische hardloopervaring vanuit het comfort van uw eigen huis. U kunt ook een route maken of selecteren, op Start drukken en de kaart in uw eigen tempo volgen. Kinomap synchroniseert ook de stijgings- en hellingsfuncties met de gekozen route, voor een meeslepende hardloopervaring. Als u een nieuwe dimensie wilt toevoegen aan uw indoorruns, download dan een Kinomap-video en volg de live videostream om uzelf onder te dompelen in een adembenemend landschap tijdens het hardlopen.

Extra informatie

Merk DKN Technology
Fabrikant SKU 20499
Kleur zwart/blauw
Kleur Zwart
Maat 185x85x143 cm - Standaard Franse maten
Geslacht Gemengd
Leeftijdsgroep Volwassene
Hoeveelheid per product 1