Damestrainers Diadora B.560 Crackle Lame

Damestrainers Diadora B.560 Crackle Lame

Beginnend op: € 231,92

€ 185,53

-20%
Ontdek de emblematische B.560 trainer Diadora, een winnende comeback uit de jaren 90 voor vrouwen die klaar zijn om tous elk terrein met stijl te bedwingen.

Niet op voorraad

Beschrijving

Damestrainers Diadora B.560 Crackle Lame

elle werd in de jaren 90 gelanceerd als tennisschoen voor professionals en maakt nu een comeback om nieuwe speelvelden te veroveren. De B.560 is terug op Diadora en elle, met alle charme en stijl van een sporticoon uit de jaren 90. Deze sneakers schoenen zijn geïnspireerd op retro tennis en bevatten de elementen en esthetiek van de performance schoenen uit die tijd, in een nieuw silhouet met revolutionaire lijnen.


B.560 Crackle Lamé WN: bovenwerk van volnerfleer, met vleugjes laméleer met een gekrast effect op de kraag. Een zeer soepele piGSkin-leer is aanwezig op de teller, in de oogboog, rond de vamp plaat en in het logo, echo van de kleur van de zool.


De stonewash en wax behandelingen brengen ons terug naar de jaren 90.


In bewijs


Archief 1990


Diadora. Tennisschoenen. De jaren 90. Zo ontstond de schoen die nu de B.560 is - een klassieker uit het archief in een modern jasje: esprit. De leest en zool zijn trouw aan het performance model uit 1990.


Hoogwaardige materialen


Bovenwerk van volnerfleer, met lamé leren details met kraseffect op de kraag. Zeer soepel piGSkin-leer op de hiel, in de eyestay, rond de vamp plate en in het logo.


Stone was


Typisch voor sneakers Heritage by Diadora, de stonewash behandeling verzacht het leer.


Schoensmeer


Een typische afwerking voor sneakers Heritage by Diadora, de schoensmeer met versterkt de natuurlijke kleur van het leer en beschermt het, waardoor het nog beter waterdicht wordt. Het wasproces Diadora laat onvolkomenheden achter, waardoor elke sneaker uniek is.


Speciaal ontwerp voor vrouwen
Het ontwerp van deze schoen is gebaseerd op de anatomie van de vrouwelijke voet.


Extra informatie

Merk Diadora
Fabrikant SKU 201.181038-50185
Kleur perzikroze (50185)
Kleur Roos
Geslacht Vrouw
Leeftijdsgroep Volwassene