Tijgerprint trainingsjack met hoge hals en katachtige patch Project X Paris

Tijgerprint trainingsjack met hoge hals en katachtige patch Project X Paris

Beginnend op: € 60,45

€ 48,36

-20%
Kies dit trainingsjack met hoge kraag van Project X Paris, met tijgermotieven en katachtige stijl, voor een trendy en unieke look.
Standaard Franse maten
Maathulp

Beginnend op: € 60,45

€ 48,36

Zet op verlanglijst

Beschikbaar

Beschrijving

Tijgerprint trainingsjack met hoge hals en katachtige patch Project X Paris

Op zoek naar een trendy item om je garderobe compleet te maken? Kijk dan eens naar dit prachtige trainingsjack met hoge kraag en tijgermotief en katachtige patch, ontworpen door het Franse merk Project X Paris. Dit jack combineert stijl en comfort perfect voor een moderne, stedelijke look.

Dit trainingsjack is gemaakt van hoogwaardige materialen en is zacht en licht. Het tijgermotief voegt een wilde en originele touch toe aan je outfit, terwijl de katachtige patch een vleugje karakter en mysterie toevoegt.

De hoge kraag van dit jack beschermt je tegen wind en kou en voegt een vleugje elegantie toe aan je outfit. De zorgvuldige afwerking en fijn afgewerkte details getuigen van de expertise en aandacht voor detail van het merk Project X Paris.

Dit veelzijdige en makkelijk te combineren jack past bij al je stijlwensen. Draag het met een jeans en sneakers voor een casual look look, of over een jurk voor een elegantere stijl. Je kunt hem ook het hele jaar door dragen, in de herfst om je te beschermen tegen de eerste vorst, of in de zomer voor koelere avonden.

Met dit trainingsjack met tijgerprint en hoge hals loop je voorop in de modewereld en val je op in stijl. Wacht dus niet langer om dit must-have stuk aan je kledingcollectie toe te voegen! Vertrouw op de kwaliteit en stijl van Project X Paris en laat je verleiden door dit op katachtigen geïnspireerde jack.

Extra informatie

Merk Project X Paris
Fabrikant SKU 1930052_BKOR
Kleur bkor
Kleur Zwart
Geslacht Man
Leeftijdsgroep Volwassene