Dames onderbroeken Under Armour - Hoge Taille

Dames onderbroeken Under Armour - Hoge Taille

Beginnend op: € 40,33

€ 36,96

-8%
Ontdek je nieuwe taille haute Under Armour damesshort, comfortabel en krachtig voor je sporttraining!
Standaard Franse maten
Maathulp

Beginnend op: € 40,33

€ 36,96

Zet op verlanglijst

Beschikbaar

Beschrijving

Dames onderbroeken Under Armour - Hoge Taille

Ontdek het ultieme in comfort en prestaties met het dameskorset Under Armour taille haute. Deze short is gemaakt door het wereldberoemde sportmerk Under Armour en is speciaal ontworpen voor vrouwen die stijl en functionaliteit willen combineren tijdens hun workouts. Of je nu een doorgewinterde atleet of een beginner bent, deze short zal je beste bondgenoot zijn bij het bereiken van je doelen op fitness.

De Under Armour taille haute damesfietsbroek is gemaakt van hoogwaardige materialen voor optimaal comfort en duurzaamheid. De zachte, rekbare stof vormt zich perfect naar de vorm van je lichaam, voor een goede pasvorm die niet te strak zit. De elastische taille haute zorgt voor een perfecte pasvorm en zorgt dat je vrij kunt bewegen zonder dat de bh afzakt of knoopt.

De Moisture Transport System-technologie vanUnder Armour voert zweet efficiënt van je huid af, zodat je koel en droog blijft tijdens je meest intensieve workouts. Geen ongemak meer door transpiratie, met deze shorts blijf je droog en comfortabel tijdens je hele sessie.

De Under Armour taille haute damesshort is niet alleen ultra comfortabel, maar ook erg stijlvol. De flatterende snit laat je rondingen beter uitkomen, terwijl het Under Armour logo op het been een moderne, geraffineerde touch aan je outfit geeft. Of je hem nu draagt voor een sessie op running, yoga of voor krachttraining, in deze short zie je er altijd op je best uit.

Deze shorts zijn verkrijgbaar in een reeks trendy kleuren en passen bij elke smaak en elke sportoutfit. Ze zijn ook perfect om elke dag casual te dragen, of je nu naar de sportschool gaat of geniet van een ontspannen dagje thuis. De veelzijdigheid maakt het een must-have in je sportgarderobe.

Kortom, de Under Armour taille haute damesshort is de perfecte keuze voor vrouwen die comfort, prestaties en stijl willen combineren in hun training. Of het nu voor je sportsessies is of voor een casual outfit, deze short is je beste bondgenoot om je comfortabel en zelfverzekerd te voelen. Dus wacht niet langer, voeg hem nu toe aan je collectie en ontdek het beste van sport met Under Armour.

Extra informatie

Merk Under Armour
Fabrikant SKU 1365334-001
Kleur zwart/wit
Kleur Zwart
Geslacht Vrouw
Leeftijdsgroep Volwassene

U bent misschien ook geïnteresseerd in de volgende producten