Jogging Project X Paris

Jogging Project X Paris

Beginnend op: € 70,57

€ 32,03

-55%
Ontdek jogging Project X Paris, een must-have voor moderne mannen die op zoek zijn naar comfort, stijl en kwaliteit met het merk Project X Paris.

Van hetzelfde model :

Standaard Franse maten
Maathulp

Beginnend op: € 70,57

€ 32,03

Zet op verlanglijst

Beschikbaar

Beschrijving

Jogging Project X Paris

jogging Project X Paris is de nieuwste sportkleding voor moderne mannen. Ontworpen door het beroemde merk Project X Paris, combineert deze jogging zowel stijl als comfort om je te vergezellen bij al je activiteiten.

Deze jogging is gemaakt van hoogwaardige materialen, heeft een perfecte pasvorm en voelt zacht aan op de huid. Hij heeft een elastische tailleband met trekkoord voor een pasvorm op maat en een slank model voor een stijlvol silhouet.

Het ontwerp van deze jogging is ook erg modieus, met het iconische Project X Paris logo geborduurd op de dij. Zo kun je trots je liefde voor dit beroemde merk laten zien.

Of het nu voor een intensieve sportsessie is of een ontspannen dagje uit, deze jogging zal je beste bondgenoot zijn. Hij houdt je warm en laat je huid ademen dankzij de lichte, ademende stof.

Wacht dus niet langer en neem de urban en trendy stijl van Project X Paris over met deze essentiële jogging. Verkrijgbaar in verschillende maten voor alle lichaamsvormen. Voeg hem nu toe aan je garderobe en maak indruk waar je ook gaat.

Extra informatie

Merk Project X Paris
Fabrikant SKU 2344022_PC2
Kleur veelkleurig
Kleur Kleurrijk
Geslacht Man
Leeftijdsgroep Volwassene