Korte New Era

Korte New Era

Beginnend op: € 58,48

€ 37,44

-36%
Herontdek comfort en stijl met de New Era shorts van New Era - een must-have voor urban fashion fans.

Niet op voorraad

Beschrijving

Korte New Era

shorts New Era zijn de perfecte belichaming van een casual, sportieve stijl. Met hun iconische New Era branding bieden deze shorts je een moderne en trendy look. Ze zijn ontworpen voor ultiem comfort en gemaakt van hoogwaardige materialen voor extra duurzaamheid en stevigheid.

Het strakke, stijlvolle ontwerp van shorts maakt ze een must-have in je garderobe. Dankzij de slanke pasvorm en stretchstof passen ze perfect bij je silhouet en komen je benen het best tot hun recht. Of je ze nu draagt voor een intensieve sportsessie of een ontspannen dagje in de stad, je zit altijd comfortabel en stijlvol.

Zorgvuldige details zoals praktische zakken en een elastische tailleband met trekkoord geven deze shorts een praktische touch. Je kunt ze dus voor elke gelegenheid dragen, of het nu een wandeling langs de kust is of een avondje uit met vrienden.

Deze shorts New Era is verkrijgbaar in verschillende kleuren en maten en is een must-have voor liefhebbers van tous mode en comfort. Dus voeg ze vandaag nog toe aan je collectie! Met hun wereldberoemde merknaam en onovertroffen kwaliteit zullen deze shorts snel een essential in je garderobe worden. Verwen jezelf en neem de stijl New Era over met deze elegante en casual shorts.

Extra informatie

Merk New Era
Fabrikant SKU 60502667
Kleur roze
Kleur Roos
Geslacht Gemengd
Leeftijdsgroep Volwassene