Springtouw SKLZ Speed Pro

Springtouw SKLZ Speed Pro

€ 30,15

€ 23,43

-22%
Verbeter je prestaties met het SKLZ Speed Rope Pro springtouw. Ontworpen voor snelheid en stabiliteit, ideaal voor conditietraining op hoog niveau.
Zet op verlanglijst

Beschikbaar - Verstuurd in 6 of 8 dagen

Beschrijving

Springtouw SKLZ Speed Pro

Start uw fitnesstraining. De SKLZ Speed Rope Pro is een verbetering van het klassieke springtouw. Voeg nu meer snelheid toe aan uw training thuis of in de sportschool. Ontworpen om de rotatie van het touw te maximaliseren, maken de soepel draaiende kogellagers dit hoogwaardige springtouw ideaal voor double unders en voetenwerk training. De ergonomische, comfortabele handgreep helpt vermoeidheid van de onderarmen te voorkomen door de noodzaak om de handgrepen te stevig vast te pakken te verminderen. Het touw helpt uw armen stabiel te houden en uw rotaties soepel, en de lichtgewicht 6-inch premium rubber bedekte grepen maken het gemakkelijk vast te houden. Knip en pas de 120" lange mantel van het touw aan tot de gewenste lengte voor uw lengte. De ideale lengte wordt gemeten vanaf de onderkant van het touw onder de voet tot de bovenkant van de handgrepen ter hoogte van de oksel. Het Speed Rope Pro touw buigt niet, waardoor het duurzaam is voor seizoenen van gebruik.

  • Verbeter uw prestaties ten opzichte van een standaard springtouw door uw snelheid te verhogen wanneer u thuis of in de sportschool traint.
  • Maximaliseer de rotatie van het touw met soepel lopende kogellagers die ideaal zijn voor dubbele bodem en voetenwerk training.
  • Ergonomische, comfortabele handgreep ontworpen om vermoeidheid van de onderarm te voorkomen door de noodzaak om de handgrepen te stevig vast te pakken te verminderen.
  • Knip en pas het gecoate kabeltouw van 120" aan op de gewenste lengte voor de meeste hoogtes.
  • Ontworpen voor gemakkelijke grip met een lichtgewicht 6" handvat bedekt met premium rubber.
  • Laag gebogen kabel is duurzaam voor een seizoen van gebruik.

Extra informatie

Merk SKLZ
Fabrikant SKU 92148
Kleur zwart
Kleur Zwart
Maat TU - Standaard Franse maten
Geslacht Gemengd
Leeftijdsgroep Volwassene
Assortiment Pro