Horloge voor kinderen Garett N!ce Pro 4G

Horloge voor kinderen Garett N!ce Pro 4G

€ 83,42

€ 81,14

Zet op verlanglijst

Beschikbaar - Verstuurd in 6 of 8 dagen

Beschrijving

Horloge voor kinderen Garett N!ce Pro 4G

GARETT KIDS N!CE PRO 4G
De nieuwste smartwatch voor kinderen, Garett Kids N!ce Pro 4G, heeft een groot, gemakkelijk af te lezen 1,85" scherm, 4G LTE-connectiviteit en spelletjes om reizen leuker te maken. Met zijn moderne design zal de smartwatch jong en oud aanspreken.

Groot, goed leesbaar scherm
Kids N!ce Pro 4G heeft een goed leesbaar 1,85" HK IPS-scherm. Het is tot 0,4" groter dan vorige modellen in de KIDS serie. Het valt op door zijn kwaliteit - levendige kleuren en kleurweergave, waardoor het een plezier is om te gebruiken. Dankzij het HD-scherm kunnen kinderen snel en eenvoudig de tijd zien, controleren wie hen belt en de autres functies van het horloge naadloos gebruiken.

4G LTE - veiligheid en connectiviteit
Een van de belangrijkste functies van dit horloge is connectiviteit via 4G LTE. Kinderen kunnen spraak- en videogesprekken voeren en ontvangen en berichten van hun ouders controleren. Het geïntegreerde GPS lokaliseert het kind, waardoor ouders met een gerust hart opesprit kunnen kijken en hun kind snel kunnen helpen als dat nodig is. Met Kids N!ce Pro 4G blijven kinderen veilig en in voortdurend contact met hun dierbaren.

Arcadegames die vermaken en opvoeden
Kids N!ce Pro 4G heeft talloze functies waarmee uw kind kan leren en spelen. Je kind kan kiezen uit verschillende soorten games, waaronder een rekenspel. Het is een geweldige manier om op een leuke, interactieve manier wiskundige basisbewerkingen te leren.

Een ontwerp dat
niet beperkt Met zijn slanke frame en moderne ontwerp zal dit model jong en oud aanspreken. Met de draaiknop kun je intuïtief door de menu's navigeren, waardoor het veel gemakkelijker is om de functies te gebruiken. De Garett Kids N!ce Pro 4G is niet alleen een functionele smartwatch, maar ook een visueel aantrekkelijke smartwatch, en het eenvoudig te bevestigen rapide bandjessysteem zal de jongste dragers aanspreken. Het horloge heeft ook verwisselbare bandjes, zodat je het kunt aanpassen aan de stijl en smaak van je kind.

Praktische en onderscheidende functies
De Kids N!ce Pro 4G is het ideale apparaat voor kinderen en combineert plezier en veiligheid. Het grote voordeel van deze smartwatch is de geïntegreerde stappenteller, die het aantal genomen stappen bijhoudt, en de rekenmachine, die handig is voor school of huiswerk. De smartwatch heeft ook een aantal functies die het makkelijker maken om met je kind te communiceren. Dit zijn onder andere een SOS-knop, stemcontrole, geolocatie, enz.

Extra informatie

Merk Garett
Fabrikant SKU 85176200-N!CE_PRO_4G_PNK
Kleur roze
Kleur Roos
Maat TU - Standaard Franse maten
Geslacht Gemengd
Leeftijdsgroep Junior