Opvouwbare gewichtsbank Bodytone

Opvouwbare gewichtsbank Bodytone

€ 472,91

€ 354,68

-25%
Transformeer je training met de inklapbare gewichtsbank Bodytone. Veelzijdig en effectief, het zal je helpen met al je trainingsoefeningen.

Niet op voorraad

Beschrijving

Opvouwbare gewichtsbank Bodytone

Total Fit Bench, het meest veelzijdige trainingscentrum. Een bank waarmee je je lichaam kunt trainen met elastieken, halters en kettlebells in een ruimte minimum.

Dit product wordt geleverd zonder accessoires, dus u kunt het uitrusten met onze

Total Fit Bench is een compleet functioneel trainingsapparaat waarmee gebruikers honderden full-body workouts kunnen uitvoeren. Een bank om je lichaam te trainen met elastieken, halters en kettlebells in een ruimte van minimum.

Met Total Fit Bench kunt u meer dan 200 oefeningen uitvoeren om uw doel te bereiken. Het is perfect voor het versterken van de core, het vergroten van kracht en flexibiliteit en het definiëren van je buikspieren en bilspieren.

Deze bank is praktisch en functioneel, niet alleen vanwege zijn veelzijdigheid als het gaat om het uitvoeren van oefeningen, maar ook omdat hij gemakkelijk te verplaatsen is van de ene ruimte naar de andere dankzij de ingebouwde wielen en brede handgreep. Hij heeft ook een neerklapbare rugleuning en vier opbergruimtes: twee aan de zijkanten voor halters en twee aan de uiteinden voor de rest van de uitrusting.

Ontdek de mogelijkheden van Total Fit Bench met toegang tot exclusieve begeleide lessen. Laat onze coach u begeleiden door de verschillende oefeningen om elk deel van uw lichaam te trainen en uw doelen te bereiken.

Total Fit Bench, het meest veelzijdige trainingscentrum.

  • Dit product wordt geleverd zonder accessoires, dus u kunt zelf kiezen welke het beste bij uw routine passen. Maar om je beslissing te vergemakkelijken, hebben we een lijst samengesteld met accessoires die je misschien interesseren Total Fit Bench Uitrusting.

Extra informatie

Merk Bodytone
Fabrikant SKU 7915
Kleur zwart
Kleur Zwart
Maat TU - Standaard Franse maten
Geslacht Gemengd
Leeftijdsgroep Volwassene