T-shirt Oklahoma City Thunder NBA

T-shirt Oklahoma City Thunder NBA

Beginnend op: € 30,25

€ 23,78

-21%
Laat je steun zien voor Oklahoma City Thunder met dit New Era t-shirt in de kleuren van NBA. Perfect voor basketbalfans.
Standaard Franse maten
Maathulp

Beginnend op: € 30,25

€ 23,78

Zet op verlanglijst

Beschikbaar

Beschrijving

T-shirt Oklahoma City Thunder NBA

Het Oklahoma City Thunder NBA T-shirt van New Era is een must-have voor alle basketbalfans en in het bijzonder voor fans van hetOklahoma City Thunder team. Dit T-shirt is perfect om je steun te betuigen aan een van de grootste teams op NBA.

Dit t-shirt is gemaakt van hoogwaardige materialen en is zowel comfortabel als duurzaam. Het heeft een stijlvol, modern ontwerp met het iconische Oklahoma City Thunder logo groot afgedrukt op de voorkant. Of je nu bij een wedstrijd bent of op stap in de stad, met dit shirt kun je je favoriete team met trots vertegenwoordigen.

Of je nu al heel lang fan bent of het team voor het eerst ontdekt, dit t-shirt is een geweldige manier om je liefde voor Oklahoma City Thunder te laten zien. Het is ook perfect als cadeau voor een vriend of familielid die jouw passie voor basketbal deelt.

Dit t-shirt is verkrijgbaar in verschillende maten en is geschikt voor alle fans, mannen en vrouwen. Het is ideaal voor sportactiviteiten of casual dagelijks gebruik. Combineer het met jeans en sportschoenen voor de perfecte casual look.

Laat je support voor Oklahoma City Thunder in stijl zien met dit hoogwaardige New Era T-shirt. Mis de kans niet om dit essentiële stuk aan je sportkledingcollectie toe te voegen en bestel nu!

Extra informatie

Merk New Era
Fabrikant SKU 60505475
Kleur lichtgrijs
Kleur Grijs
Geslacht Man
Leeftijdsgroep Volwassene
Team Oklahoma City Thunder