T-shirt Indiana Pacers NBA

T-shirt Indiana Pacers NBA

Beginnend op: € 30,25

€ 22,66

-25%
Laat zien dat je het Indiana Pacers team steunt met het hoogwaardige NBA New Era T-shirt. Bereid je voor op de volgende wedstrijd!
Standaard Franse maten
Maathulp

Beginnend op: € 30,25

€ 22,66

Zet op verlanglijst

Beschikbaar

Beschrijving

T-shirt Indiana Pacers NBA

Het Indiana Pacers NBA T-shirt van New Era is het ultieme kledingstuk voor fans van basketbal-ball en meer specifiek van het Indiana Pacers team. Met zijn stijlvolle ontwerp en felle teamkleuren is dit T-shirt een must-have voor elke Pacers fan.

Dit T-shirt is gemaakt van hoogwaardige materialen en is zowel comfortabel als slijtvast, waardoor het een ideale keuze is voor alle gelegenheden. Of je nu naar de wedstrijd gaat, een avondje uit met vrienden of gewoon door de stad wandelt, dit T-shirt zal je favoriete bondgenoot zijn.

Het Pacers logo staat trots op de voorkant van het T-shirt, terwijl het New Era logo op de mouw staat, voor een extra vleugje stijl. Het T-shirt is ook verkrijgbaar in verschillende maten voor alle fans, mannen en vrouwen.

Door dit T-shirt te dragen, laat je iedereen je passie voor Pacers zien en ben je klaar om je favoriete team aan te moedigen tijdens wedstrijden. Dus wacht niet langer, voeg dit Indiana Pacers NBA T-shirt van New Era nu toe aan je collectie en laat zien dat je je onvoorwaardelijke steun geeft aan je favoriete team. Ga voor Pacers!

Extra informatie

Merk New Era
Fabrikant SKU 60505471
Kleur obsidiaanblauw
Kleur Blauw
Geslacht Man
Leeftijdsgroep Volwassene
Team Indiana Pacers